Bora Bora 5 år: Hofesh Shechter Company (UDSOLGT)
Barbarians
Som en del af fejringen af vores 5 års jubilæum, præsenterer vi – for første gang i Danmark – det anerkendte Hofesh Shechter Company. Den uendeligt uforudsigelige koreograf præsenterer i trilogien “Barbarians” tre vildt forskellige bud på intimitet, lidenskab og kærlighedens banalitet. 

Der har været meget stor interesse for jubilæumsforestillingen og vi er glade for at kunne melde totalt udsolgt til begge forestillinger den 21. og 22. februar. Vi beklager at nogen efterfølgende har måtte kigge efter billetter forgæves. Vi har dog tre andre spændende forestillinger i marts med Kitt Johnson, DON GNU og Recoil Performance Group, der stadig er billetter til.
Læs mere her >>

Fem år med spektakulær scenekunst fra hele verden 
Bora Bora fejrer jubilæum
Det er nu fem år siden, at Bora Bora officielt slog dørene op. Det har været fem fantastiske år fyldt med storslået, overraskende og udfordrende scenekunst fra ind- og udland. Gennem årene har vi præsenteret mere 100 forskellige forestillinger og heraf har cirka 50 været Bora Bora co-produktioner. Derudover har der været alle forestillingerne på vores festivaler. Vi glæder os til at fejre jubilæet den 21. februar med “Barbarians” (spiller også dagen efter) og kan love at I også godt kan glæde jer til de kommende år.
Læs mere om Bora Boras 5 år her >>

Reumertvinder Kitt Johnson X-act 1. & 2. marts:
Post No Bills
En af landets mest kompromisløse og roste dansere, Kitt Johnson, står bag denne soloperformance om krisens hærgen og valget mellem død eller forandring. Ved premieren blev POST NO BILLS hyldet som ‘et hovedværk i de seneste års krisekunst’, og forestillingen har indbragt Kitt Johnson en Reumert som årets danser 2015 og en præmiering fra Statens Kunstfond. Læs mere her >>

KØB BILLETTER

 

Lær at anmelde af nogle af de bedste: 
Spring Back Academy
Har du talent for at skrive og interesse for kultur og scenekunst? 
Så har du mulighed for at blive en del af Spring Back Academy og blive endnu bedre! 

Her får du lov til anmelde forestillingerne på Spring Forward Festival samtidig med, du bliver undervist af nogle af de bedste anmeldere indenfor dans- og scenekunst: Donald Hutera (The Times, London), Sanjoy Roy (The Guardian, London), Roslyn Sulcas (New York Times, London/New York) og Monna Dithmer (Politiken, København).

Der er ansøgningsfrist d. 27. februar. Læs mere her  >>

 

Dadadans bevægelsesatelier 
Prøv dansen på egen krop
Dadadans arrangerer stadig Bevægelsesatelier på tirsdage. Atelieret er for dig, der kunne tænke dig at dykke dybere ind i din krop og dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig. Atelieret er for alle – fra bevægelsesnovicer til garvede.
Læs mere her >>

 

Hvad sker der på Instagram?
Følg med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora på vores Instagramprofil @boraboradans.
Og slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉

 

 
BORA BORA KALENDEREN

 21.-22. februar: 
Barbarians / Hofesh Schechter Company (UK)

1.-2. marts: 
Post No Bills / Kitt Johnson X-act

13.-14. marts: 
M.I.S. – natten lang / DON GNU

28.-30. marts: 

As I Collapse / Recoil Performance Group

28.-30. april: 

Spring Forward Festival

16.-24. maj: 

Omnipresence / Kassandra Production

17.-21. maj: 

ILT Festival