dadadans & Helle Bach i samarbejde med Bora Bora:

Bevægelsesatelier med og om DANS

Tirsdage kl 18.30 til 20.30.
Start d. 3. januar 2017

Atelieret er for dig, der kunne tænke dig at dykke dybere ind i din krop og dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig.

Atelieret er for alle – fra bevægelsesnovicer til garvede. Udgangspunktet er den enkeltes krop.

Bevægelsesatelieret er et åbent forløb uden bindende tilmelding frem til sommeren 2017. Atelieret arbejder med at opbygge styrke, smidighed og kondition gennem et fokus på dansen og bevægelsen, som den udspringer af vores krops trang til at kommunikere.

Dansen arbejder med bevægelsesformer, hvor kroppen for lov til at tale nuanceret og individuelt.

Dette udvikler din kropsbevidsthed både i forhold til dig selv, naboen og rummet omkring dig. En lydhørhed over for vores krops mangfoldige udfoldelsesmuligheder og en øget følsomhed og bevidsthed om, hvordan kroppen helt enkelt er tilstede i hverdagen.

Praktisk vil atelieret bestå af en fysisk opvarmning og specifikke øvelser. Igennem guidede improvisationer vil du blive introduceret til dansens forskellige tilgange til krop og bevægelse.

 

Her er hvad deltagerne fra foråret 2016 havde at sige om Bevægelsesatelieret:

Tid: Tirsdage kl 18.30 til 20.30
Sted:
Studio 4 ved Performing Arts Platform, Brobjergskolen, Frederiks Alle 20B, 8000 Aarhus C.
Pris: 100 kr. pr. gang
Start d. 03.01.2017
Slut d. 30.05.2017

Tilmelding og info på [email protected] eller mobil: 2814 7313

OBS! Bora Bora rabat
Alle deltagere kan få et gratis medlemskab til KluBora. Det giver mulighed for at købe billet til alle forestillinger på Bora Bora for kun 60 kroner helt frem til sommeren 2017.

 

www.dadadans.dk

www.facebook.com/dadadans

 

Om Helle Bach
Helle Bach er udd. danser fra Balletakademien Göteborg og Ménagerie de Verre, Paris. Hun arbejdede som danser i Frankrig fra 1991 frem til 2003. I 2004 grundlagde hun kompagniet dadadans, der flyttede til Aarhus i 2007. Først tilknyttet til EntréScenen og nu BORA BORA. Helle Bach har løbende undervist i dans både som højskolelærer, til børn og unge samt professionelle på både Dansstationen i Malmö og Dansens Hus i København. Helle er overbevist om at vi alle bærer på uudforskede rigdomme, der udspringer fra vores “fysikalitet” – det handler om at opdage dem!