mailchimp-play-thelover

6. & 7. december: Bára Sigfúsdottir (ISL) + Public In Private / Jasna L. Vinovrski (CRO/DE)
The Lover + Staying Alive

DOBBELTPROGRAM!
I islandske Bára Sigfúsdottirs “The Lover” spørger hun: Hvad er natur og hvad er menneskeskabt? Hvad er menneskeligt og hvad er dyrisk? En stemningsfuld forestilling om hvordan mennesket elsker naturen. Så meget at vi med tiden vil konsumere og fortære den indtil der ikke er noget af den tilbage. Det unikke koreografiske sprog møder en fotografisk scenografi i fysiske opløsning og skaber smukke poetiske landskaber.

mailchimp-play-stayingalive250px
En kvinde i en nydeligt embedsmand-jakkesæt kommunikerer til os via juridisk jargon. Balancerende på en bunke af bøger og afhængig af sin iPad skaber hun skrøbelige og usikre situationer for sig selv. Jasna L. Vinovrskis “Staying Alive” er en meget aktuel performance, der reflekterer over orden og kontrol i migration med absurd og subtil humor via Bee Gees. Udvalgt af det europæiske Aerowaves-netværk til at være blandt AerowavesTwenty i 2016.

KØB BILLETTER

 

snowball-review-banner

Flotte anmeldelser og få billetter tilbage til Don Gnu!
A Snowballs Chance In Hell
Efter en succesfuld premiere og flotte ord fra anmelderne kan Don Gnu i denne sidste uge med deres nye forestilling melde udsolgt de fleste aftener. Der er faktisk kun ganske få billetter tilbage til én aften – forestillingen i dag onsdag.

KØB BILLETTER

 

 

mailchimp-play-barbarians250px

Forsalg: Bora Boras 5 års jubilæum med Hofesh Schechter
Barbarians

Vi er meget stolte over at kunne præsentere Hofesh Shechter Company for første gang i Danmark. Det er hans seneste værk “barbarians”, som vi bringer til landet for at fejre Bora Boras 5 års jubilæum den 21. og 22. februar 2017.
Læs mere her!

KØB BILLETTER

 

 

thedoor-250px

1.-3. december: Sally Likes To Dance
The Door

Med inspiration fra totalteatret præsenterer det nystartede aarhusianske dansekompagni SALLY LIKES TO DANCE deres første forestilling. Arrangør: Sally Likes To Dance.
Læs mere her!

 

gavekort-xmas-566px

Køb gavekort til jul

Hvis du gerne vil give en unik Bora Bora oplevelse i julegave er det muligt at købe gavekort. Kom forbi kontoret. Så laver vi dem til dig (indgang i modsatte ende bygningen ift. hovedindgangen). Kontoret har åbent mandag til fredag kl. 10.00-16.00.

 

 

Hvad sker der på Instagram?!

Følg med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora i fotos og videoer på vores Instagram-profil @boraboradans.
Og slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉

mailchimp-instagram-nov2016