mailchimp-play-dongnusnowball

15.-17. & 21.-25. november: Don Gnu (urpremiere)
A Snowball’s Chance In Hell

En tragikomisk forestilling om at fejle.

I frygten for at falde igennem og blive gennemskuet af omverdenen, stikker DON GNU en naiv finger i jorden for at grave sig dybt ned i den store fiasko. Med inspiration fra 1920’ernes ikoniske stumfilm og en tid med store økonomiske og sociale omvæltninger, skaber DON GNU en intim, underholdende og stærk forestilling, hvor dans, video og musik spiller sammen. På scenen står koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen i en vovet leg, der udfordrer forholdet mellem virkelighed og fiktion, drømme og tragedier, venner og fjender.

A SNOWBALL’S CHANCE IN HELL er en visuel, actionfyldt fortids-dans – og en rørende fortælling om at være en del af noget, uden egentligt at være det.

OBS! Forestillingen hed tidligere “En Kinamands Chance” og er angivet med denne titel i det trykte program.

KØB BILLETTER

(Få billetter tilbage til 1. aften og udsolgt 2. aften)

 

mailchimp-play-thelover

6. & 7. december: Bára Sigfúsdottir (ISL) + Public In Private / Jasna L. Vinovrski (CRO/DE)
The Lover + Staying Alive

DOBBELTPROGRAM!
I islandske Bára Sigfúsdottirs “The Lover” spørger hun: Hvad er natur og hvad er menneskeskabt? Hvad er menneskeligt og hvad er dyrisk? En stemningsfuld forestilling om hvordan mennesket elsker naturen. Så meget at vi med tiden vil konsumere og fortære den indtil der ikke er noget af den tilbage. Det unikke koreografiske sprog møder en fotografisk scenografi i fysiske opløsning og skaber smukke poetiske landskaber.

mailchimp-play-stayingalive250px
En kvinde i en nydeligt embedsmand-jakkesæt kommunikerer til os via juridisk jargon. Balancerende på en bunke af bøger og afhængig af sin iPad skaber hun skrøbelige og usikre situationer for sig selv. Jasna L. Vinovrskis “Staying Alive” er en meget aktuel performance, der reflekterer over orden og kontrol i migration med absurd og subtil humor via Bee Gees. Udvalgt af det europæiske Aerowaves-netværk til at være blandt AerowavesTwenty i 2016.

KØB BILLETTER

 

 

mailchimp-play-barbarians250px

Forsalg: Bora Boras 5 års jubilæum med Hofesh Schechter
Barbarians

Vi er meget stolte over at kunne præsentere Hofesh Shechter Company for første gang i Danmark. Det er hans seneste værk “barbarians”, som vi bringer til landet for at fejre Bora Boras 5 års jubilæum den 21. og 22. februar 2017.
Læs mere her!

KØB BILLETTER

 

 

thedoor-250px

1.-3. december: Sally Likes To Dance
The Door

Med inspiration fra totalteatret præsenterer det nystartede aarhusianske dansekompagni SALLY LIKES TO DANCE deres første forestilling. Arrangør: Sally Likes To Dance.
Læs mere her!

 

 

Tusind tak for hjælpen!
Vindere af billetter

Mange, mange tak for jeres respons på vores spørgeskema. Vi har fået rigtigt megen feedback, som vi allerede er ved at kigge nærmere på for at gøre jeres oplevelser på Bora Bora (endnu) bedre. 😉

Vinderne af 2 billetter til en valgfri forestilling er:

Søren Bredahl
Birgitte Henriksen
Mette Goritzen
Sarah Holm Jacobsen
Jakob Nim
Arne Abrahamsen
Bonna Clausen
Christinna Svensson
Troels Kortegaard Ullerup
Maria

 

Hvad sker der på Instagram?!

Følg med i forestillinger, produktioner, rejser, spændende besøg og dagligdagen på Bora Bora i fotos og videoer på vores Instagram-profil @boraboradans.
Og slå jer gerne løs med hashtag #boraboradans, når I er her! 😉

mailchimp-instagram