mailchimp-play-metoo
24.-25. oktober: Helgebostad/Rueslåtten (NO) & dadadans

Me Too + Helt i ensomhed

DOBBELTPROGRAM!
Nu kan du igen opleve to forestillinger samme aften, da vi her præsenterer to forskellige værker:

I “Me Too” vil Helgebostad/Rueslåtten have dig til at se musikken og høre bevægelserne. Rytmiske trampende fødder, korsang og smukt klokkespil går op i en højere enhed, når fire dansere fylder rummet med energi. Udvalgt blandt de bedste nye europæiske forestillinger til Aerowaves Twenty i 2016. Bora Boras publikum oplevede senest Helgebostad i “Jordjenta” ved Aerowaves Platform sidste efterår.

Dadadans viser en del af sit foreløbige arbejde med forestillingen “HELT i ensomhed”. En invitation ind i det kaos af instinktive reaktioner, der opstår, når man stækkes i sin trang til kontakt og står ansigt til ansigt med ensomhedens anatomi. Af koreograf Helle Bach og med performer Bo Madvig.

KØB BILLETTER

mailchimp-heltiensomhed
mailchimp-play-circuit
2. & 3. november: Svalholm & dadadans (urpremiere)
Circuit + SPI

DOBBELTPROGRAM!
I Nønne Svalholms “Circuit” reflekteres over begrebet aldring, ved at tænke menneskelivet ind i forskellige kredsløb, så som elektriske, biologiske, fysiologiske kredsløb. Her medvirker 25 mænd og kvinder på over 60 år, sammen med en stor spejlkugle hængende i en wire over scenegulvet.

Dadadans og koreograf Helle Bach præsenterer sammen aften urpremieren på “SPI – a simple portrait of intimacy”. En duet opbygget som en omvendt Bolero. Parret kaster rundt med hinanden akkompagneret af råb, skrig og beskyldninger. Herfra starter en decrescendo fra stormen mod stilheden, den enkle bevægelse og den grundlæggende intimitet mellem to.

KØB BILLETTER

mailchimp-spi-160px

 

 

publ-us-nyhedsbrev
Giv feedback og vind!

Nu kan du vinde 2 billetter til en valgfri forestilling på Bora Bora – og samtidig hjælpe Bora Bora blive bedre. Vi vil nemlig utroligt gerne have din feedback på vores aktiviteter, program osv. Kort sagt, vide lidt mere om vores publikum og andre interesserede og få sat lidt ord på hvad du synes vi gør godt eller mindre godt.

Vi har derfor lavet et spørgeskema og vi ville være meget taknemmelige, hvis du vil bruge cirka fem minutter på at svare på det.

Tusind tak til jer, der allerede har været forbi og give jeres feedback!

BESVAR SPØRGESKEMAET HER!

 

mailchimp-play-kirana

28. oktober: Ruben Zahra (MT) & Den Jyske Opera
Kirana

Børneforestilling (6-12 år)
Professionelle kunstnere fra Malta og børn fra Engdalskolen skaber sammen den musikdramatiske forestilling “Kirana” om urgamle skabelsesmyter fra Kina, Indien og Mesopotamien.
Arrangør: Den Jyske Opera

KØB BILLETTER

 

 

Producer-aspirant eller pr-haj?
Praktikant søges

Bora Bora går et meget spændende 2017 i møde. Til den tid får vi brug for en ny praktikant. Er det dig? Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig. 😉
Læs opslaget her
dadadans-bev-at-566px
Bevægelsesatelier

Efter den store opbakning i foråret har dadadans’ Helle Bach startet en ny omgang Bevægelsesatelier. Atelieret er for alle – fra bevægelsesnovicer til garvede – og for dig der kunne tænke dig at dykke dybere ind i din krop og dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden ved kroppen, der rører sig.
Læs mere her

 

Bliv medlem: Betal kun 60 kr. per forestilling
Spar penge med KluBora

Hvis du kommer på Bora Bora mere end et par gange om året, så kan det betale sig at melde sig ind. Standardprisen er 150 kroner. KluBora-medlemmer betaler kun 60 kroner per billet. Medlemskabet, der gælder frem til sommeren 2017, koster kun 100 kroner.

I år foregår det lidt anderledes end det har gjort de forgangne år idet at medlemskabet nu kører automatisk via Billetlugen. Her køber du dit medlemskab og så får du automatisk din rabat hele året frem til næste sommer. Som noget nyt er det også nu muligt at købe almindelige billetter i samme ordre, hvis der er behov for det.

Læs mere her