mailchimp-play-circuit

2. & 3. november: Svalholm & dadadans (urpremiere)
Circuit + SPI

DOBBELTPROGRAM!
I Nønne Svalholms “Circuit” reflekteres over begrebet aldring, ved at tænke menneskelivet ind i forskellige kredsløb, så som elektriske, biologiske, fysiologiske kredsløb. Her medvirker 25 mænd og kvinder på over 60 år, sammen med en stor spejlkugle hængende i en wire over scenegulvet.

Dadadans og koreograf Helle Bach præsenterer sammen aften urpremieren på “SPI – a simple portrait of intimacy”. En duet opbygget som en omvendt Bolero. Parret kaster rundt med hinanden akkompagneret af råb, skrig og beskyldninger. Herfra starter en decrescendo fra stormen mod stilheden, den enkle bevægelse og den grundlæggende intimitet mellem to.

mailchimp-play-spi-200px

KØB BILLETTER

 

 

mailchimp-dongnu-snowball

15.-17. & 21.-25. november: Don Gnu (urpremiere)
A Snowball’s Chance In Hell

En tragikomisk forestilling om at fejle.

I frygten for at falde igennem og blive gennemskuet af omverdenen, stikker DON GNU en uskyldig og naiv finger i jorden, for at grave sig dybt ned i den store fiasko. Med inspiration fra 1920’ernes ikoniske stumfilm og en tid med store økonomiske og sociale omvæltninger, skaber DON GNU en intim, underholdende og stærk forestilling, hvor dans, video og musik spiller sammen. På scenen står koreograferne Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup Pedersen i en vovet leg, der udfordrer forholdet mellem virkelighed og fiktion, drømme og tragedier, venner og fjender.

A SNOWBALL’S CHANCE IN HELL er en visuel, actionfyldt fortids-dans – og en rørende fortælling om at være en del af noget, uden egentligt at være det.

OBS! Forestillingen hed tidligere “En Kinamands Chance” og er angivet med denne titel i det trykte program.

KØB BILLETTER

 
Producer-aspirant eller pr-haj?
Praktikant søges

Bora Bora går et meget spændende 2017 i møde. Til den tid får vi brug for en ny praktikant. Er det dig? Du kommer helt sikkert ikke til at kede dig. 😉
Læs opslaget her

 

Bliv medlem: Betal kun 60 kr. per forestilling
Spar penge med KluBora

Hvis du kommer på Bora Bora mere end et par gange om året, så kan det betale sig at melde sig ind. Standardprisen er 150 kroner. KluBora-medlemmer betaler kun 60 kroner per billet. Medlemskabet, der gælder frem til sommeren 2017, koster kun 100 kroner.

I år foregår det lidt anderledes end det har gjort de forgangne år idet at medlemskabet nu kører automatisk via Billetlugen. Her køber du dit medlemskab og så får du automatisk din rabat hele året frem til næste sommer. Som noget nyt er det også nu muligt at købe almindelige billetter i samme ordre, hvis der er behov for det.

Læs mere her