mailchimp-play-womanwoman

26.-30. september: HimHerAndIt Urpremiere

WoMAN & WOMAN

HimHerAndIt og koreograf Andreas Constantinou præsenterer Bora Bora co-produktionen “WoMAN & WOMAN”. To nye soloværker, der præsenteres som et dobbeltprogram og som blander performance, fysisk teater og dans i en vild og visuel oplevelse. En mand og en kvinde går ind på hinandens enemærker nysgerrige efter at få svar på spørgsmålet: Hvad er kvindelighed?

KØB BILLETTER

OBS! I forbindelse med “WoMAN & WOMAN” har ti unge skabt udstillingen “TALKING GENDERS“, som kan opleves før hver forestilling fra kl. 18.00. Ti meget forskellige multimediale vinkler på emnet køn. Entré til denne er gratis. I videoen til højre kan du høre mere om tilblivelsen af udstillingen.

mailchimp-play-talkinggenders250px

 

mailchimp-play-striptease

12.-13. oktober: Pere Faura (ES) & Marie Topp

Striptease + The Visible Effects of Force

DOBBELTPROGRAM!
Denne gang kan du opleve to forestillinger samme aften, da vi her præsenterer to forskellige soloværker:
– I “Striptease” – der er udvalgt af danseteater-netværket Aerowaves – møder vi spanske Pere Faura, der med højenergisk humor dykker dybt ned i den klassiske striptease, vender den på hovedet i analysen og ironisk nok ender med at klæde den helt af.
– Marie Topps forestilling om kraftpåvirkning og dens effekt. I et krydsfelt mellem fire blæsende ventilatorer forstærkes hendes afmålte bevægelser af lys, der skaber kalejdoskopiske mønstre af kroppens skygger.

KØB BILLETTER

mailchimp-play-marietopp250px

 

Bliv medlem: Betal kun 60 kr. per forestilling

Ny KluBora sæson

Den nye Bora Bora sæson er startet. Melder du dig ind i KluBora er der mange penge at spare. Standardpris er 150 kroner. KluBora-medlemmer betaler 60 kroner. Medlemskabet koster kun 100 kroner.

I år foregår det lidt anderledes end det har gjort de forgangne år idet at medlemskabet nu kører automatisk via Billetlugen. Her køber du dit medlemskab og så får du automatisk din rabat hele året frem til næste sommer. Som noget nyt er det også nu muligt at købe almindelige billetter i samme ordre, hvis der er behov for det.

Læs mere her

 

Interview med Selene Muñoz
I forbindelse med urpremieren på Bora Boras co-produktion af “Presence” interviewede vi Selene Muñoz. I tre interviewklip på vores Bag forestillingerne-side kan du høre hende fortælle om fusionen af dansestilarter, forestillingens tema og om scenografien. Videoerne indeholder også klip fra prøverne.
På samme side kan du også se interviews med koreograferne bag mange af de forestillinger, der tidligere er præsenteret på Bora Bora.

mailchimp-play-seleneinterview250px