Selene Muñoz danser festugen i gang på Bora Bora

Det århusianske publikum bliver det allerførste, der får fornøjelsen af flamencostjernen Selene Muñoz’ nye danseforestilling. “Presence”, der har urpremiere på Bora Bora den 27. august, undersøger hvordan moderne kommunikation påvirker vores empati og flirt med narcissismen.

Videoteaser: https://www.youtube.com/watch?v=nEBPOv8S0og
Klip fra prøverne: https://www.youtube.com/watch?v=OuM27fwEDyA

OBS! Spiller også på Dansehallerne i København d. 7.-11. september.

Bora Bora skyder efterårssæsonen i gang i Aarhus Festuge med ingen ringere end Selene Muñoz. Som det første sted overhovedet præsenteres hendes nyeste forestilling “Presence” i Aarhus. Sammen med en balletdanser, en contemporary-dancer og en musiker omgiver flamencodanserinden Selene sig med spejlinger og et reflekterende gulv. Igennem dansen giver de deres bud på hvordan moderne kommunikation påvirker vores relationer til hinanden, vores empati og flirten med narcissismen. Hvor langt tør vi gå?

Bora Bora præsenterede senest Selene Muñoz ved “Verdensbilleder – Explore The World With Aarhus” i juni i år Her så tusindvis af århusianere hende optræde på Bispetorv i det spanske danseindslag, der også inkluderede vertikal dans på Domkirken med Barcelona-truppen Delrevés. I 2014 producerede hun også sin forestilling “Libertad” på Bora Bora. Nu er hun atter tilbage på Bora Boras store scene.

Medrivende musikalsk samarbejde
Selene Muñoz arbejder denne gang igen sammen med den svenske musiker Stephan Jarl. De har i flere år haft et tæt samarbejde, som bl.a. tv-publikummet har kunnet opleve ved Kronprinsparrets prisuddeling og Vild Med Dans’ Knæk Cancer-indsamling. En medrivende og altid imponerende rytmisk duo, der i “Presence” får følgeskab af to dansere: Den estiske balletdanser Teele Ude, der bl.a. har haft hovedrollen i Tivolis “Nøddeknækkeren”, og den svenske moderne danser Jonas Örkner, der bl.a. flere gange har optrådt på Bora Bora med Recoil Performance Group. Sammen får alle fire deres specielle egenskaber til at komplementere hinandens.
Der venter med andre ord publikum en gennemmusikalsk oplevelse, hvor det bliver båret igennem forestilling med crescendo-rytmer og en smuk sammensmeltning af dansestile, på en rejse fra begrebet ”mig” til ”os”.
Efter sin urpremiere på Bora Bora drager Selene Muñoz videre til København, hvor hun optræder med “Presence” på Dansehallerne.

INFO:
PRESENCE
– Selene Muñoz
Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 27.-31. august (Store Sal), kl. 20, søndag kl. 17.
Hvor meget: Standard kr. 150,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 90,-
/ KluBora medlemsbillet kr. 60,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på http://bora-bora.dk/forestilling/presence/ eller tlf. 86 19 00 79.
Forestillingens varighed: 1 time og 15 minutter.

Pressefotos i høj kvalitet (8 mb zip-fil):
https://www.dropbox.com/s/otvlc7w9li8tv3a/SeleneMunoz-Presence-BoraBora-fotos-FlemmingGernyx.zip?dl=0

Kontakt:

For yderligere info, kontakt til Selene Muñoz samt anmelderakkreditering: PR manager Lars Kjær Dideriksen, 22 72 00 79 / lars(a)bora-bora.dk
Jesper de Neergaard, kunstnerisk leder på Bora Bora, jesper(a)bora-bora.dk
Credits:
Medvirkende: Selene Muñoz, Teele Ude, Jonas Örkner, Stephan Jarl
Koreograf: Selene Muñoz
Musik: Stephan Jarl, Selene Muñoz
Lysdesigner: Martin Danielsen
Lyddesigner: Anders Gormsen
Kostumedesigner: By Luna
Producent: Selene Muñoz Danzart og Emilie Holm Johansen
Arrangør: Selene Muñoz Danzart
Foto: Flemming Gernyx