mailchimp-play-presence

27.-31. august: Urpremiere i Aarhus Festuge
Selene Muñoz: Presence

Oplev den internationalt anerkendte flamencokunstner Selene Muñoz, når hun kommer til Bora Bora i Aarhus Festuge. Her præsenterer hun sin helt nye forestilling “Presence”, der får urpremiere i Aarhus.

Flamenco møder moderne dans i et univers af reflekterende flader. Til lyden af dybe toner fra en kontrabas og crescendo rytmer, bliver publikum taget med på en rejse fra begrebet “mig” til “os”. I denne cross-moderne danseforestilling tager Muñoz fat i emnet “moderne kommunikation”, og ser på hvordan dette påvirker vores måde at relatere til hinanden, vores empati og vores flirt med narcissismen. Hvor langt tør vi gå?

På scenen: Danserne Selene Muñoz, Teele Ude og Jonas Örkner, samt musiker Stephan Jarl.

Se et videoklip fra prøverne her!

KØB BILLETTER

 

 

Bliv medlem: Betal kun 60 kr. per forestilling
Ny KluBora sæson

Så er det igen tid til en ny Bora Bora sæson. Melder du dig ind i KluBora er der mange penge at spare. Standardpris er 150 kroner. KluBora-medlemmer betaler 60 kroner. Medlemskabet koster kun 100 kroner.

I år foregår det lidt anderledes end det plejer idet at medlemskabet nu kører automatisk via Billetlugen. Her køber du dit medlemskab og så får du automatisk din rabat hele året frem til næste sommer. Som noget nyt er det også nu muligt at købe almindelige billetter i samme ordre, hvis der er behov for det.

Læs mere her

 

 

 

mailchimp-play-womanwoman

26.-30. september: HimHerAndIt Urpremiere
WoMAN & WOMAN

“WoMAN & WOMAN” er HimHerAndIt Productions’ to nye forestillinger, der præsenteres som et dobbeltprogram. Side om side blander de performance, fysisk teater og dans i en vild og visuel oplevelse. To kontrasterende kunstnere, en mand og en kvinde, to sammenlignelige soloværker om emnet køn – med specifikt fokus på kvindelighed og hvad det betyder at være kvinde i dag.

OBS! I forbindelse med “WoMAN & WOMAN” har ti unge skabt udstillingen “Talking Genders“, som kan opleves før hver forestilling fra kl. 18.00. Entré til denne er gratis.

HUSK at du kan købe billetter med early bird rabat (spar 20%) indtil en måned før forestillingen spiller.

KØB BILLETTER

 

 

Calls / Workshop

Til de blandt vores publikum, der er dansere og koreografer, kan vi oplyse, at der pt. er to aktuelle “calls”. En til forestillinger i Aerowaves-netværket (deadline 12/9) og en til en workshop for dansere og koreografer på Bora Bora i september. Læs mere her:
Aerowaves
Secondhand Knowledge