Tusindvis af mennesker fandt vej til Aarhus midtby i forbindelse med Verdensbilleder (“Explore the World with Aarhus”) den 3. juni. Her præsenterede Bora Bora i samarbejde med Aarhus City Forening to forskellige slags spansk dans: Delrevés og Selene Muñoz.

Der blev kigget mod himlen, da Delrevés fra Barcelona præsenterede “UNO” på siden af tårnet på Aarhus Domkirke to gange i løbet af dagen – først i dagslys og senere i projektlysets skær. Det krævede naturligvis en del forberedelse at danse vertikalt så højt oppe. Bora Bora har produceret en lille video, hvor vi inviterer jer med bag kulisserne på “UNO”.

Spansk-danske Selene Muñoz optrådte også med et uddrag fra sin forestilling “RITMout” på Bispetorvs scene. I august 2016 kommer hun tilbage til Bora Bora i festugen og præsenterer urpremieren på sin nye forestilling “Presence”.

Video og fotos af Lars Kjær Dideriksen

delreves-aarhus-750px-web01

 

delreves-aarhus-750px-web03

 

delreves-aarhus-750px-web06a

 

delreves-aarhus-750px-web08

 

delreves-aarhus-750px-web2a

 

selene-aarhus-750px-web2a

 

selene-aarhus-750px-web2c

 

selene-aarhus-750px-web2b

 

delreves-aarhus-750px-web2b

 

delreves-aarhus-750px-web2c