Efterårets billetsalg er startet

Programmet for efteråret 2016 er nu på vores hjemmeside. I kan godt glæde jer.

Oplev virtuos flamenco, stumfilms-slapstick, magisk kor- og klokkespil, kulørt kønsforvirring, naturen i opløsning, insisterende ipads og få vendt dit billede af striptease helt på hovedet.

Hvis du allerede nu ved hvad du vil opleve i efteråret kan du få Early Bird rabat på 20 % helt indtil én måned før din valgte forestilling. Eller du kan melde dig ind i KluBora for kun 100 kroner og betale 60 kroner for alle dine billetter i et helt år.

Vi ønsker jer alle en fantastisk sommer! Vi ses igen i august!

Kærlig hilsen

Bora Bora

 

selenemunoz-presence-570px

27.-31. august: Urpremiere i Aarhus Festuge
Selene Muñoz: Presence

Oplev den internationalt anerkendte flamencokunstner Selene Muñoz, når hun kommer til Bora Bora i Aarhus Festuge. Her præsenterer hun sin helt nye forestilling “Presence”, der får urpremiere i Aarhus.

Flamenco møder moderne dans i et univers af reflekterende flader. Til lyden af dybe toner fra en kontrabas og crescendo rytmer, bliver publikum taget med på en rejse fra begrebet “mig” til “os”. I denne cross-moderne danseforestilling tager Muñoz fat i emnet “moderne kommunikation”, og ser på hvordan dette påvirker vores måde at relatere til hinanden, vores empati og vores flirt med narcissismen. Hvor langt tør vi gå?

På scenen: Danserne Selene Muñoz, Teele Ude og Jonas Örkner, samt musiker Stephan Jarl.

KØB BILLETTER

 

 

Bliv medlem: Betal kun 60 kr. per forestilling
Ny KluBora sæson

Nu er det sommer og så er det igen tid til en ny Bora Bora sæson. Melder du dig ind i KluBora er der mange penge at spare. Standardpris er 150 kroner. KluBora-medlemmer betaler 60 kroner. Medlemskabet koster kun 100 kroner.

I år foregår det lidt anderledes end det plejer idet at medlemskabet nu kører automatisk via Billetlugen. Her køber du dit medlemskab og så får du automatisk din rabat hele året frem til næste sommer. Som noget nyt er det også nu muligt at købe almindelige billetter i samme ordre, hvis der er behov for det.

Læs mere her

 

 

mailchimp-play-delreves

Video fra Open Air Event ved Verdensbilleder
Spansk dans en succes

Tusindvis af mennesker fandt vej til Aarhus midtby i forbindelse med Verdensbilleder (“Explore the World with Aarhus”) den 3. juni. Her præsenterede Bora Bora i samarbejde med Aarhus City Forening to forskellige slags spansk dans.

Der blev kigget mod himlen, da Delrevés fra Barcelona præsenterede “UNO” på siden af tårnet på Aarhus Domkirke to gange i løbet af dagen – først i dagslys og senere i projektørlysets skær. Det krævede naturligvis en del forberedelse at danse vertikalt så højt oppe. Bora Bora har produceret en lille video, hvor vi inviterer jer med bag kulisserne på forestillingen.

Spansk-danske Selene Muñoz optrådte også med et uddrag fra sin forestilling “RITMout” på Bispetorvs scene.

Se video og fotos fra det hele her!

 

maja-konkurrence-200px

Konkurrencevindere

Vores billetpige Maja har været Lykkens Gudinde og udtrukket vinderne i vores Open Air Event konkurrence.

Stort tillykke til…

Eva Sigsgaard, Aarhus V
Elisabeth Fogh, Aarhus N
Anette Steffensen, Aarhus C

…som har vundet fribilletter til den kommende sæson.