mailchimp-play-zoom

10 & 11. maj: Taneli Törmä

ZOOM

Den herboende finske koreograf Taneli Törmä præsenterer sin hypnotiske solo ZOOM (30 min), hvor bevægelse, lys og lyd er ligeværdige dansepartnere. Et studie i at lade tiden stå stille, zoome ind og ud og få øje på ting, der ellers bliver overset.

Derudover vises dansefilmen STORY OF (40 min), der er filmet på Torneroseslottet i Tallinn (Okasroosikese Loss) og tager os frem og tilbage i tid i et drømmeagtigt univers.

ZOOM blev udvalgt af dansenetværket Aerowaves sammen med 20 andre europæiske forestillinger i 2015.

KØB BILLETTER

 

InBetweenConcrete-200px

23. & 24. maj: RISK (Urpremiere)

In Between Concrete

In Between Concrete er en udforskning af mødet mellem krop og materiale. Det er en insisteren på det der findes mellem lagene, på det der ligger bag det umiddelbare.

In Between Concrete er en invitation ind i en meditativ tidslomme, hvor billeder i bevægelse opstår og opløses igen via fire indbundne kroppe og deres begrænsede bevægelser.

RISK består af Marie Topp, Gry Raaby, Marie-Louise Stentebjerg og Ida-Elisabeth Larsen. Sidstnævnte to er bl.a. også som duo kendt under navnet two-women-machine-show.

KØB BILLETTER

 

Delreves-570px

3. juni: Open air event med spansk dans

Sæt kryds i kalenderen! Fredag 3. juni 2016, når butikkerne i Aarhus City holder åbent til midnat og tusindvis af mennesker i løbet af dagen og aftenen finder vej til Aarhus midtby, bliver der mulighed for at se spektakulær dans fra de sydlige himmelstrøg.
Bora Bora præsenterer i samarbejde med Aarhus City Forening to spanske navne som en del af arrangementet ”Explore the World with Aarhus”:
På domkirkens tårn præsenterer vi forestillingen UNO af dansekompagniet Delrevés. Tre dansere i tåspidssko uden på Domkirkens tårn til tonerne af rockmusik. Samme aften optræder Selene Muñoz også med sin egen elegante og moderne version af flamencoen.
Læs mere her