mailchimp-play-openair

3. juni: Gratis open air event med spansk dans

Selene Muñoz & Delrevés

Når butikkerne i Aarhus City holder åbent til midnat og tusindvis af mennesker i løbet af dagen og aftenen finder vej til Aarhus midtby, bliver der mulighed for at se spektakulær dans fra de sydlige himmelstrøg. Bora Bora præsenterer i samarbejde med Aarhus City Forening to spanske navne som en del af arrangementet ”Explore the World with Aarhus”.

På domkirkens tårn præsenterer vi forestillingen UNO af dansekompagniet Delrevés. Dansekompagniet Delrevés fra Barcelona har specialiseret sig i vertikal dans. Tre dansere i tåspidssko blander elementer fra Svanesøen og Nøddeknækkeren med moderne dans og breakdance til tonerne af rockmusik. Publikum inviteres ind i en magisk verden, hvor danserne flyver gennem luften og tyngdekraften ikke eksisterer.

Dansk-spanske Selene Muñoz præsenterer et uddrag fra sin populære forestilling “RITMout”. Et virtuost rytmisk samarbejde med musikeren Stephan Jarl, hvor hun med stor karisma tryllebinder publikum med sin egen elegante og moderne version af flamencoen.

Læs mere her

Program
17.00: På kirketårnet: Delrevés’ ”Uno” ved den officielle åbning af Verdensbilleder
20.00: På Bispetorv: Selene Muñoz optræder på scenen
22.30: På kirketårnet: Delrevés’ ”Uno” efter mørkets frembrud i projektørlysenes skær

 

redoinggender-200px

31. maj: Aarhus Pride Warmup

ReDoing GENDER 1.5

Se eller gense HimHerAndIts forestilling, der havde premiere sidste forår og siden har spillet mange steder rundt om i Europa, som opvarmning til dette års Aarhus Pride.

Fra klassiske skulpturer af mandlige idealer, en kønsforvirret abe, feminiserede drilagtigheder, til en grædende baby med en mands krop. ReDoing GENDER er en solo performance af koreograf Andreas Constantinou fyldt med intenst billedsprog, der viser en mands søgen efter en mandlig kønsidentitet i et patriarkalsk samfund.

KØB BILLETTER