mailchimp-play-inbetweenconcrete

23. & 24. maj: RISK (Urpremiere)

In Between Concrete

“In Between Concrete” er et koreografisk værk, der undersøger fraværet af ”noget”. Et der insisterer på, at der skabes billeder i publikums hjerner, når vi ser på bevægelser og handlinger, der ikke forklarer sig selv.
Fire indbundne kroppe og deres begrænsede bevægelser gennem rummet skaber en konstant vekslen mellem geometrisk symmetri og kaos.
RISK er: Ida-Elisabeth Larsen, Marie-Louise Stente-bjerg, Marie Topp og Gry Raaby.

OBS! Fra kl 19.20 inviteres publikum til at overvære forberedelsen til forestillingen, der starter kl. 20, hvor dørene lukkes.

KØB BILLETTER

 

 

Delreves-570px

3. juni: Open air event med spansk dans

Delrevés & Selene Muñoz

Sæt kryds i kalenderen! Fredag 3. juni 2016, når butikkerne i Aarhus City holder åbent til midnat og tusindvis af mennesker i løbet af dagen og aftenen finder vej til Aarhus midtby, bliver der mulighed for at se spektakulær dans fra de sydlige himmelstrøg.
Bora Bora præsenterer i samarbejde med Aarhus City Forening to spanske navne som en del af arrangementet ”Explore the World with Aarhus”:
På domkirkens tårn præsenterer vi forestillingen UNO af dansekompagniet Delrevés. Tre dansere i tåspidssko uden på Domkirkens tårn til tonerne af rockmusik (se video). Samme aften optræder Selene Muñoz også med sin egen elegante og moderne version af flamencoen.
Læs mere her

selenemunoz-200px

Program
17.00: På kirketårnet: Delrevés’ ”Uno” ved den officielle åbning af Verdensbilleder
20.00: På Bispetorv: Selene Muñoz optræder på scenen
22.30: På kirketårnet: Delrevés’ ”Uno” efter mørkets frembrud i projektørlysenes skær

 

 

redoinggender-200px

31. maj: Aarhus Pride Warmup

ReDoing GENDER 1.5

Se eller gense HimHerAndIts forestilling, der havde premiere sidste forår og siden har spillet mange steder rundt om i Europa, som opvarmning til dette års Aarhus Pride.

Fra klassiske skulpturer af mandlige idealer, en kønsforvirret abe, feminiserede drilagtigheder, til en grædende baby med en mands krop. ReDoing GENDER er en solo performance af koreograf Andreas Constantinou fyldt med intenst billedsprog, der viser en mands søgen efter en mandlig kønsidentitet i et patriarkalsk samfund.

KØB BILLETTER