Meditativ forestilling insisterer på lagene imellem

Når Bora Bora inviterer til urpremiere på koreograf-kvartetten RISKs “In Between Concrete” den 23. og 24. maj bliver det med fokus på det uhåndgribelige.

“In Between Concrete” er en invitation ind i en meditativ tidslomme, hvor billeder i bevægelse opstår og opløses igen. Fire kroppe bindes ind i tykke lag stof og begynder deres langsomme begrænsede bevægelse gennem rummet.

Den 23. og 24. maj præsenterer Bora Bora “In Between Concrete” – et koreografisk værk, der insisterer på, at der skabes billeder i publikums hjerner, når vi ser på bevægelser og handlinger, der ikke forklarer sig selv. Som titlen siger med andre ord: Det der er imellem det konkrete.

Bag værket står kunstnerkollektivet RISK, der består af de fire koreografer Marie-Louise Stentebjerg, Marie Topp, Ida-Elisabeth Larsen og Gry Raaby. Om “In Between Concrete” siger de:
“Med værket ønsker vi at udfordre forventningerne om eksplicit tilstedeværelse i kontrakten med publikum og undersøger i stedet potentialer i fraværet.”

“In Between Concrete” er blevet til i en proces, der bl.a. tog sine første skridt på det historiske center for postmodernistisk dans Movement Research i Judson Church i New York. I ugerne op til urpremieren i Aarhus har de fire koreografer færdiggjort værket på Bora Bora. Lydsiden er komponeret af Kyan Bayani, der også har lavet musik til flere kortfilm og dokumentarer.

Det er også muligt at få et kig bag kulisserne. Nemlig den omfattende indpakning af performerne. Forberedelsen starter 40 minutter inden det officielle starttidspunkt for forestillingen kl. 20.00. Det vil sige: Fra klokken 19.20 er dørene åbne og publikum inviteres til at overvære denne proces. Fra klokken 20.00 er dørene lukkede. Forestillingen varer cirka 80 minutter.

RISK hjemmeside: www.risk.nu
Videodokumentation af præsentation i Judson Church: https://vimeo.com/96757459

INFO:
In Between Concrete
– RISK
Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 23. og 24. maj (Store Sal), kl. 20.
Hvor meget: Standard kr. 150,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 90,-
/ KluBora medlemsbillet kr. 60,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på http://bora-bora.dk/forestilling/in-between-concrete eller tlf. 86 19 00 79.

 

Kontakt:

For yderligere info samt anmelderakkreditering: PR manager Lars Kjær Dideriksen, 22 72 00 79 / lars(a)bora-bora.dk
Jesper de Neergaard, kunstnerisk leder på Bora Bora, 26 22 67 26 / jesper(a)bora-bora.dk