mailchimp-play-prisms

25. – 27. april: Benoît Lachambre (CAN)

Prisms

Forårets store internationale, prisvindende forestilling på Bora Bora. Mesterkoreografen Benoît Lachambre leger med vores perception i et syrefarvet sansebombardement med spektakulær lyssætning. Klassisk ballet, jazz og moderne dans blandes i den komiske og virtuose danseforestilling. Vandt ‘Best Choreographic Piece 2013-2014 Prix du CALQ’. Yderligere info

PRESSEN SKREV:

En fysisk oplevelse, hvor alle sanserne bombarderes, fascineres, pirres og rystes – det er den perfekte fusion af alle disse elementer. Performerne er betagende.”
– La Presse

Og fra den aktuelle Danmarksturné:
“Lyssætningen kan endda få dansernes hoveder til at rotere rundt, som handlede det om en scenisk udgave af gyserfilmen Eksorcisten. Optisk bedrag og farvemagi. Lidt uhyggeligt er det næsten også, når danseren Elinor Fueter ruller med sin nøgne torso og får hver en lille muskel i sin ekstremt slanke krop til at danse. Det er imponerende kropsbeherskelse a la Kitt Johnson.”
Fyraften.nu

KØB BILLETTER

 

zoom-200px

10. & 11. maj: Taneli Törmä

ZOOM

Hypnotisk solo hvor bevægelse, lys og lyd er ligeværdige dansepartnere. Et studie i at lade tiden stå stille, zoome ind og ud og få øje på ting, der ellers bliver overset – et nyt perspektiv på verden, på nært hold og på lang afstand.
Den finske koreograf og danser Taneli Törmä præsenterer dansesoloen “ZOOM” og dansefilmen “STORY OF…”, der er filmet på Torneroseslottet i Tallinn (Okasroosikese Loss) og tager os frem og tilbage i tid i et drømmeagtigt univers.

KØB BILLETTER

 

dongnuraadhus-200px

29. april

Dansens Dag

Morgenfrisk? Dansens Dag åbnes i år i Aarhus med Beats ’n’ Breakfast i Rådhushallen fra kl. 7.30. Master Fatman er DJ og Don Gnu instruerer i Årets Dans. Derefter kan man købe lidt morgenmad og fortsætte sin dag i godt humør. Tilmelding her. Læs evt. mere på Facebook.

Derudover er der Maskerade. En uformel visning og indblik i arbejdet fra koreograf Helle Bachs (dadadans) Bevægelsesatelier. Over 12 gange dette forår har novicer og mere erfarne dansere improviseret og leget. Forløbet rundes nu af med to visninger af cirka ti minutter klokken 17.45 og 18.15. Det sker på Studie Scene 4, Brobjergskolen, Frederiks Allé (lige ved siden af Bora Bora). Læs mere om Bevægelsesatelier her.

 

springforward2016-stream

Live stream fra dansefestival

SPRING FORWARD 2016

I 2017 er Bora Bora vært for Spring Forward – den store festival for ny europæisk dans. Det bliver vanvittigt spændende. I år er det Plzen i Tjekkiet, der præsenterer festivalen. Vi tager ned og kigger nærmere på tingene og al den nye dans. Og hepper på vores egen co-produktion “The WOMANhouse” af HimHerAndIt. 🙂
Til de nysgerrige af jer, der ikke tager til Plzen, er det faktisk muligt at streame live fra mange af forestillingerne. Læs mere her.
Facebook event

Streaming program:

Fri 22 April
9:10–9:50pm – As Long As Holding Hands – Tereza Ondrová / Peter Šavel
9:50–10:30pm – AllThatICanBe – Vozdukh Dance Company
10:30–11:10pm – AU – Christian UBL & Kylie Walters

Sat 23 April
12:30–1:10pm – AL13FB♥ – Fernando Belfiore
1:10–1:45pm – SuperNaturals – ME-SA / Martina Hajdyla Lacová, Stano Dobák
1:45–2:25pm – HOME – Luis Marrafa
3:00–3:38pm – The WOMANhouse – Andreas Constantinou
9:00–9:27pm – LARA – Mirjam Sögner
9:27–10:00pm – Staying Alive – Jasna Vinovrski
10:00–10:40pm – Stripease – Pere Faura

Sun 24 April
12:30–1:10pm – Let Me Die In My Footsteps – ME-SA / Renan Martins de Oliveira
1:10–1:42pm – Everything is OK – Marco d’Agostin
1:42–2:22pm – Point of You – Anna Réti & Ricardo Machado
2:22–3:02pm – Douglas – Robbie Synge
3:00–3:24pm – This is the Title – Ima Iduozee
3:24–4:30pm – Collective Loss of Memory – DOT504 / Fruček & Kapetanea / RootLessRoot

Monday 25 April
8.30 – 9.10pm – Miniballetti- CollettivO CineticO
9.15 – 9.55pm – Elvedon – Christos Papadopoulos