mailchimp-play-ultra

15. & 16. april: Fors Works

Ultra

Ti mænd bevæger sig synkront og dykker ned i deres modstridende følelser –  frygt og nydelse – ved den totale overgivelse til gruppen. Koreograf Martin Forsberg undersøger hvad der er tilbage af den enkelte i enheden med andre.
I marcherende militærparader, folkedemonstrationer, store grupper af fodboldfans og storbyens travle menneskemylder afslører der sig en magt ved det unisone.
Martin Forsberg siger om ULTRA:
“Ensretning og konformitet kan være symptomer på unison adfærd. Andre bivirkninger af det unisone i fællesskabet er solidaritet, nationalisme, styrke eller vold. Personligt holder jeg lige så meget af fællesskabet, som jeg er bange for det.”

ultra-150px

PRESSEN SKREV:

“Forsberg peger på en enkel, men genial måde på flokkens modbydelige væsen, hvor den enkeltes ansvar forsvinder bag den kollektive anonymitet.”
– SYDSVENSKAN

 

KØB BILLETTER

 

prism-150px

25.-27. april: Benoit Lachambre (CAN)

PRISMS

Forårets store internationale, prisvindende forestilling på Bora Bora. Mesterkoreografen Benoit Lachambre leger med vores perception i et syrefarvet sansebombardement med spektakulær lyssætning. Klassisk ballet, jazz og moderne dans blandes i den komiske og virtuose danseforestilling. Vandt ‘Best Choreographic Piece 2013-2014 Prix du CALQ’.
I Aalborg og Odense, hvor forestillingen kun spiller én aften, er der allerede udsolgt. Heldigvis har vi hele tre aftenener i Aarhus! INFO
En biografspot for PRISMS kører i Øst For Paradis lige nu.

KØB BILLETTER