mailchimp-play-onvolt

15. – 17. marts: Recoil Performance Group

On/Volt

ON/VOLT er en analog, fortættet og intens oplevelse drevet af bassens dunken, kontrasten mellem lys og mørke og kollisionen mellem dansernes kroppe.
Gulvet er et hav af papir, der gløder i mørket. Som et kæmpe pendul sætter den svingende højttaler rummet og danserne i bevægelse. Af lyshavet dukker danserne op, snart som bløde kroppe sat i svingninger, snart som kraftfulde eksplosioner af energi.
Gå ikke glip af koreograf Tina Tarpgaards femstjernede og Reumertnominerede “On/Volt” den 15. til 17. marts (første dag kl. 20, de efterfølgende dage kl. 17 og kl. 20). Kun 80 billetter til hver forestilling!

onvolt-150px

PRESSEN SKREV:

“…En kraftpræstation af Tina Tarpgaard og Recoil Performance Group.”
– Politiken *****

“…Det er en af den slags forestillinger hvor jeg glemmer mig selv, og bagefter husker hvorfor jeg elsker scenekunst.”
– Kulturshot *****

“…Tina Tarpgaard formår med sin klare idé i ON/VOLT at skabe sit helt eget nye billed- og bevægelsesunivers.”
– Berlingske ****

KØB BILLETTER

 

7even-150px

UDSOLGT! Black Box Dance Company

7EVEN

Vi kan allerede nu melde udsolgt til begge aftener 30. og 31. marts, når Marie Brolin-Tanis Black Box Dance Company kommer til Bora Bora med den nye forestilling “7EVEN”.

Læs mere og se video

 

 

Klart til en spektakulær april måned?

ULTRA OG PRISMS

April bliver bestemt ikke kedelig på Bora Bora, hvor vi får besøg af to spændende forestillinger fra København og Montreal.

ultra-150px
15 & 16. APRIL: ULTRA (Fors Works)
Ti mænd bevæger sig synkront og dykker ned i deres modstridende følelser –  frygt og nydelse – ved den totale overgivelse til gruppen. Koreograf Martin Forsberg undersøger hvad der er tilbage af den enkelte i enheden med andre. Martin og crew tilbragte for nylig fire uger Bora Bora, mens de arbejdede på forestillingen og vi er rigtigt spændte på slutresultatet. INFO

KØB BILLETTER

prism-150px
25.-27. APRIL: PRISMS (Benoit Lachambre)
Forårets store internationale, prisvindende forestilling på Bora Bora. Mesterkoreografen Benoit Lachambre leger med vores perception i et syrefarvet sansebombardement med spektakulær lyssætning. Klassisk ballet, jazz og moderne dans blandes i den komiske og virtuose danseforestilling. I Aalborg og Odense, hvor forestillingen kun spiller én aften, er der allerede udsolgt. Heldigvis har vi hele tre aftenener i Aarhus! INFO
En biografspot for PRISMS kører i Øst For Paradis lige nu.

KØB BILLETTER