mailchimp-play-danceforme

9. & 10. marts: DFM Company

Dance For Me

Ármann Einarsson, 50 år, bor i Akureyri i det nordlige Island. Han er musikskolelærer, far til tre og har haft den islandske rekord i trespring siden 1979.

I 2013 afslørede han overfor sin svigerdatter, koreograf Brogan Davison, sit livslange ønske om at udføre moderne dans, helst på scenen, selv om han aldrig har haft nogen ordentlig dansetræning. Er dans virkelig for alle?

“…Det er vigtigt, det er sjovt, og det er fængslende. Mere kan man ikke bede om.”
– Víðsjá, National Radio 1, Iceland.

“…Showet er dybt personlig og intimt iscenesat.”
– The Reykjavík Grapevine, Iceland.

KØB BILLETTER

 

dmf-onvolt-tilbud

 

onvolt-150px

15. – 17. marts: Recoil Performance Group

ON/VOLT

Energien slippes løs i musikalsk og visuel fusion af lys, lyd og bevægelse i Tina Tarpgaards Reumert-nominerede forestilling.

ON/VOLT er en analog, fortættet og intens oplevelse drevet af bassens dunken, kontrasten mellem lys og mørke og kollisionen mellem dansernes kroppe:

Gulvet er et hav af papir, der gløder i mørket. Af lyshavet dukker danserne op, snart som bløde kroppe sat i svingninger, snart som kraftfulde eksplosioner af energi. På scenen forgår energien aldrig, men flyttes fra krop til krop, fra danser til danser – den omsættes konstant fra én form til en anden. Som et damptog i fart kører forestillingen fremad, fremad, fremad.

OBS! Der er også eftermiddagsforestillinger kl. 17.00 på dag 2 og 3.

Læs mere, se video og køb billetter