Er du producer-aspirant eller pr-haj?

Aarhus’ dansescene Bora Bora søger en effektiv, selvstændig og videbegærlig praktikant til vores team – særligt med opgaver inden for PR, kommunikation, teaterproduktion og administration. Så hvis du drømmer om at blive producer eller pr-ansvarlig inden for kulturlivet, er det måske dig, vi leder efter. Praktikforløbet skal ligge i efteråret 2016. Her er du med i opløbet mod kæmpeprojekterne i 2017 og følge alle sæsonens forestillinger.

Som praktikant på Bora Bora kommer du med på holdet bag dansescenen, hvor vi præsenterer det bedste inden for dans og visuelt teater. Vi planlægger og afvikler teaterets forestillinger, laver langsigtede samarbejder med vores partnere i Danmark og resten af verden, har kontakt med presse og publikum og afholder forskellige særarrangementer. Du kan se, hvem vi er her: http://bora-bora.dk/kontakt

Dine opgaver vil bl.a. være:
– Deltage i planlægning af vores mange projekter i kulturhovedstadsåret 2017.
– Give kunstnere og tilskuere en god oplevelse til efterårets forestillinger på Bora Bora
– Assistere PR-medarbejderen med produktion af nyhedsbreve, pressemeddelelser, web, sociale medier, opsøgende salg, nye tiltag mm.
– Tage i mod henvendelser i vores forkontor, fysisk eller per telefon.
– Forskellige administrative opgaver i forbindelse med den daglige drift, bl.a. billetreservationer.
– Kontakt og kommunikation til Bora Boras klubmedlemmer.

Vi forventer at du er:
– Selvstændigt arbejdende
– Ansvarlig og effektiv
– Serviceorienteret
– God til at kommunikere klart og korrekt (gerne på både dansk og engelsk)

Vi tilbyder:
– Et unikt indblik i arbejdet i kulturlivet og et udbygget personligt netværk.
– Erfaring med teaterproduktion, kulturformidling og muligheden for at få ekstra kompetencer på CV’et.
– Stor fleksibilitet i forhold til dine ønsker om specifikke arbejdsopgaver.
– Konkret arbejdserfaring på en rummelig, levende og dynamisk kulturarbejdsplads.

Praktisk om stillingen
Vi forestiller os, at du er på kandidatniveau på en uddannelse inden for de æstetiske fag eller kommunikation, fx Dramaturgi, Medievidenskab, Æstetik og Kultur, Oplevelsesøkonomi, Nordisk eller lignende.
Vi foretrækker en fuldtidspraktik i så langt et praktikforløb som muligt (fx august 2016 til januar 2017), men er fleksible i forhold til dit studies regler. Praktik er ulønnet.

Ansøgning
Skriv en ansøgning med cv, hvor du beskriver, hvorfor du vil i praktik på netop Bora Bora, hvad du kan bidrage med og hvad du gerne vil lære hos os.
Ansøgningsfristen er 1. marts
Ansøgningen sendes til: [email protected] Skriv ”Praktik” i emnefeltet.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrator Jette Skjoldborg, [email protected], eller producer Lotte Kofod Ludvigsen, [email protected], eller på vores hovednummer 86190079.

Om Bora Bora
Bora Bora er et lille storbyteater i Aarhus og fungerer som scene for dans og visuelt teater. Vi producerer og co-producerer forestillinger med kompagnier lokalt, nationalt og i udlandet. Samtidig præsenterer vi gæstespil fra ind- og udland og arrangerer talentudvikling, internationale festivaler og samarbejdsprojekter.
Se mere på www.bora-bora.dk