mailchimp-play-ildfuglen

11. & 12. februar: Dansk Danseteater

Ildfuglen

Velkommen til to forskellige værker af koreografen Tim Rushton.

“Ildfuglen” er koreograf Tim Rushtons nye udgave af den oprindelige ballet (L’Oiseau de Feu) uropført i Paris i år 1910. Tim Rushtons bevægelsessprog kombinerer den moderne dans’ flow med klassisk teknik, og netop derfor har han en lidenskabelig forkærlighed for Stravinskijs kompositioner. I Rushtons Ildfuglen er iscenesættelsen nutidig og trinnene moderne, mens musikken er, som vi kender den. I den bærende rolle ses tidligere Aarhus-danser Maxim-Jo Beck McGosh.
“Ildfuglen” indledes af en lille koreografisk appetitvækker kaldet ”Men in Coats”, som danses til toner fra den New York-baserede komponist Philip Glass.

Program:
Men In Coats (15 min)
Ildfuglen (45 min)

OBS! Der er introduktion på scenen en time før forestillingen (kl.19.00).
Sidste chance for 20% early bird rabat i denne weekend.

Læs mere og se video.

KØB BILLETTER
forar2016-top

Se forårsprogrammet nu!

 

7runer-150px

22. & 23. februar: Next Zone

7 Runer

“7 Runer” er en rå, poetisk og dynamisk danseforestilling, der henter inspiration i nordisk mytologi, vikinger og i filmen “Hunger Games”.
Forestillingen fusionerer break dance, ny dans og ny-cirkus og rækker fra fortiden ind i nutiden og ud i fremtiden. Syv modige, individuelle karakterer danner en klan i en verden hvor brutale, mystiske og humoristiske spil om kærlighed, magt, krig og håb udfolder sig. Læs mere og se video.

KØB BILLETTER

 

workshop-dadadans-top

Prøv dansen på egen krop

Bevægelsesatelier

dadadans & Helle Bach inviterer i samarbejde med BORA BORA til
Det er rørende! – Et bevægelsesatelier med og om DANS.
Atelieret er for dig der – som BORA BORAs tilskuer – kunne tænke dig at dykke dybere ind i dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig. Atelieret er for alle – fra bevægelsesnovicer til garvede.
Læs mere her!