dadadans & Helle Bach inviterer i samarbejde med BORA BORA til

Det er rørende! – Et bevægelsesatelier med og om DANS

Atelieret er for dig der – som BORA BORAs tilskuer – kunne tænke dig at dykke dybere ind i dansen ved at prøve selv at komme på gulvet. Eller for dig der bare gerne vil mærke glæden i kroppen, der rører sig.
Atelieret er for alle – fra bevægelsesnovicer til garvede. Udgangspunktet er den enkeltes krop.

I tillæg til at opbygge styrke, smidighed, kondition og ja, være sund på den sjove måde, så er der fokus på dansen og bevægelsen, som den udspringer af vores krops trang til at kommunikere.

Dansen arbejder med bevægelsesformer, hvor kroppen får lov til at tale nuanceret og individuelt.
Dette udvikler din kropsbevidsthed både i forhold til dig selv, naboen og rummet omkring dig. En lydhørhed over for vores krops mangfoldige udfoldelsesmuligheder og en øget følsomhed og bevidsthed om, hvordan kroppen helt enkelt er tilstede i hverdagen.

Bevægelsesatelieret er et forløb over 12 gange. Forløbet afsluttes med en uformel visning i forbindelse med Dansens Dag d. 29. april 2016. Deltagelse i visningen er frivillig.

Praktisk vil atelieret bestå af en fysisk opvarmning og specifikke øvelser. Igennem guidede improvisationer vil du blive introduceret til dansens forskellige tilgange til krop og koreografi – altså en undersøgelse og introduktion til de forskellige måder, som dansen har udviklet det at fortælle med kroppen. Atelierets koreografiske udvikling vil foregå i dialog med deltagerne.

Forårets forestillinger på BORA BORA bruges til at sætte perspektiv på arbejdet i atelieret.

Tid: Onsdag kl 18.30 til 20.30 – undtagen i påsken uge 12
Sted: STUDIE SCENE 4, Brobjergskolen. Frederiks Alle 20B. 8000 Aarhus C.
Pris: 100 kr. pr. gang – ved tilmelding til alle 12 gange 900kr (12 x 75kr)

Start d. 03.02.2016 Slut d. 27.04.2016

Tilmelding og info på [email protected] eller mobil nr: 2814 7313

 

Helle Bach er udd. danser fra Balletakademien Göteborg og Ménagerie de Verre, Paris. Hun arbejdede som danser i Frankrig fra 1991 frem til 2003. I 2004 grundlagde hun kompagniet dadadans, der flyttede til Aarhus i 2007. Først tilknyttet til EntréScenen og nu BORA BORA. Helle Bach har løbende undervist i dans både som højskolelærer, til børn og unge samt professionelle på både Dansstationen i Malmö og Dansens Hus i København. Helle er overbevist om at vi alle bærer på uudforskede rigdomme, der udspringer fra vores “fysikalitet” – det handler om at opdage dem!

www.dadadans.dk

www.facebook.com/dadadans