mailchimp-play-kittjohnson

14. december: Kitt Johnson (FÅ BILLETTER!)

Post No Bills

Reumertvinder: Årets Danser 2015

POST NO BILLS er en solo af en af Danmarks mest roste dansere, Kitt Johnson. En danseperformance om krisen, der tager afsæt at krise skal føre til kritik og ikke blot lides passivt. Når mavepinen efter den kollektive vestlige konsumforstoppelse har fortaget sig. Når skibskatastrofer har fundet sted, og den systemiske krises hærgen er blevet kronisk. Når vi ikke længere kan ignorere det helt fatale i at forveksle ekspansion med udvikling. Når valget står mellem død eller forandring. Og man godt ved, at det sidste ikke sker, med mindre man slår hul på skallen, punkterer hinden og skrotter fiktionen af virkeligheden. Lige der møder vi det afblankede illusionsløse menneske med tomme hænder. Slået hjem. Og fri til at genopfinde begyndelsen. Læs mere og se video.
Præsenteres i samarbejde med Rethink Human Being

KØB BILLETTER
forar2016-top

Husk julegavekort og 20% på standardbillet

Forårsprogrammet er klar!

Vi har netop lagt alle forårets forestillinger på vores hjemmeside. Som vanligt stor variation og mange spændende sager fra ind og udland. Vi glæder os rigtigt meget til at præsentere forestillingerne for jer og håber I har lyst til at komme forbi. Oplev bl.a. canadiske Benoit LaChambre, Recoil Performance Group, islandske Dance For Me Company og Dansk Danseteater.
HUSK at vi har vores Early Bird rabat, hvor du sparer 20% på standardbilletter, hvis du køber senest en måned før forestillingen spiller.
Hvis du gerne vil give en unik Bora Bora oplevelse i julegave er det også muligt at købe gavekort. Kom forbi kontoret. Så laver vi dem til dig (indgang i modsatte ende bygningen ift. hovedindgangen). Kontoret har åbent mandag til fredag kl. 10.00-16.00.