mailchimp-play-edhemjesenkovic

2. & 3. december: Edhem Jesenkovic

M.E.N. / 4 Times Hundred

Anmelderroste Jesenkovićs billedstærke dobbeltforestilling om 90’ernes Balkankaos og den moderne mand. I M.E.N. tager Edhem Jesenkovic med tre mandlige dansere fat i den moderne mands livsvilkår med alvor, humor og ironi. I 4 TIMES HUNDRED kan du opleve de fire dansere Hilde Ingeborg Sandvold, Merete Hersvik, Asher Lev og Thomas Holm Radil. Set gennem øjnene på en ung mand, opvokset på Balkan i 90’erne, forsøger de at løse 100 forskellige problemer igennem dans og rytmiske undersøgelser af ritualer, territorier og regler. Læs mere og se video

KØB BILLETTER

 

postnobills-150px

14. december: Kitt Johnson X-act

Post No Bills

Reumertvinder: Årets Danser 2015

POST NO BILLS er en solo af en af Danmarks mest roste dansere, Kitt Johnson. En danseperformance om krisen, der tager afsæt at krise skal føre til kritik og ikke blot lides passivt. Når mavepinen efter den kollektive vestlige konsumforstoppelse har fortaget sig. Når skibskatastrofer har fundet sted, og den systemiske krises hærgen er blevet kronisk. Når vi ikke længere kan ignorere det helt fatale i at forveksle ekspansion med udvikling. Når valget står mellem død eller forandring. Og man godt ved, at det sidste ikke sker, med mindre man slår hul på skallen, punkterer hinden og skrotter fiktionen af virkeligheden. Lige der møder vi det afblankede illusionsløse menneske med tomme hænder. Slået hjem. Og fri til at genopfinde begyndelsen. Læs mere og se video.
Præsenteres i samarbejde med Rethink Human Being.

KØB BILLETTER

 

ANDET NYT

tv2-dansdinnabo-lotte
AARHUS 2017-PROJEKT: DANS DIN NABO
Hør Bora Boras nye producent Lotte Kofod Ludvigsen fortælle om projektet “Dans din nabo” på TV2 Østjylland i programmet Kulturkampen, der fokuserer på de nye Aarhus 2017-projekter, der har fået støtte.
Se det her (starter ved 24:12)