mailchimp-play-misnattenlang

29. oktober – 3. november: Don Gnu Physical Theater

M.I.S. – natten lang

M.I.S. – NATTEN LANG er en slapstick danseforestilling, der sparker nosserne i flyvehøjde og knalder hovederne sammen i jagten på den forbandede selvforståelse.

I sidste del af trilogien om MÆND I SANDALER strækker tre vidt forskellige og dansende mænd sig til bristepunktet og udforsker mandens uventede veje og skjulte energier i hans labyrintiske søgen efter mening og patos.

Med Kristoffer Louis Andrup Pedersen, Jannik Elkær og Simon Beyer-Pedersen.

I kan allerede nu følge tilblivelsen via små indslag fra drengene på deres Facebook-side og på Instagram.

KØB BILLETTER

 

17. & 18. nov.: Europæisk triple-forestilling

Aerowaves Platform

mailchimp-aerowaves-banner

Tre forestillinger på én aften. Nye europæiske talenter udvalgt af Aerowaves og Bora Bora. Oplev østrigsk ridderlighed i panser og plade, fransk slowmotion-drøm i magisk lys og mørke samt dyster norsk poesi omsat til stormfuldt kropsudbrud.

CHIVALRY IS DEAD – Alexander Deutinger & Alexander Gottfarb (Østrig)
Ingen hest, ingen ungmøer, ingen fjender – hvordan kan de opretholde deres middelalderlige idealer, moral og mandighed i en verden med blodsprøjtende fantasier på TV og i computerspil? Stopper ridderligheden med et øredøvende metallisk brag? (40 min.)

ELLIPSES – La Cie 14:20 (Frankrig)
Ved at styre belysningen skaber Aragorn Boulanger en drømmeagtig tilstand. Måske er der flere historier i ét legeme. (30 min.)

JORDJENTA – Berstad/Helgebostad/Wigdel (Norge) 
Tre kvinder skaber en verden lige så foruroligende, som den er morsom. Jordjenta kaster sig selv ind på scenen med stormfuld energi og lyst til eksperimentelt at pille det hele fra hinanden. Inspireret af Maria Tryti Vennerøds digt “Jordjenta”. (52 min.)

BEMÆRK VENLIGST: Forestillingen starter kl. 19:30!

Læs mere og se video

KØB BILLETTER

 

ANDET NYT

fjerstiletter-150px

GENOPSÆTNING AF FJER & STILETTER
En genopsætning af Dadadans’ “Fjer & Stiletter” er tilføjet efterårsprogrammet den 22. til 24. oktober. Koreografen og danseren Helle Bach fortæller i et mix af dans og tale sin personlig beretning om at være showgirl i begyndelsen af 1990’erne på den berømte revyscene Folies Bergere i Paris. I kan læse mere og købe billetter her på vores hjemmeside.

ANMELDER-SKRIVEWORKSHOP
Kribler det i dig efter at skrive om de spændende oplevelser, du har i kulturlivet? Bora Bora tilbyder en skriveworkshop med kulturanmelder Anne Middelboe Christensen fra Information rettet mod kommende eller aktive kulturjournalister og anmeldere. Se den tredobbelte Aerowaves-forestilling 17. november, skriv din anmeldelse og få feedback. Læs mere her

lotte-150px
NY INTERNATIONAL PRODUCENT
Vi er superglade over at byde velkommen til Lotte Kofod Ludvigsen – ny international producent på Bora Bora! Hun skal arbejde som projektleder på Bora Boras store internationale samarbejdsprojekter inden for talentudvikling, co-produktioner og festivaler. Lotte er uddannet dramaturg og har tidligere bl.a. arbejdet som teateranmelder på Politiken, samt som fundraiser og udviklingskonsulent.

 

KluBora

Husk at du som KluBora-medlem for blot 100 kroner kan købe billetter til kun 60 kr. i et helt år (efterår 2015 / forår 2016). Derudover får du programmet med posten, nyhedsbrev med e-mail før hver forestilling og invitationer til særarrangementer.