mailchimp-play-lostmemories

7. og 8. oktober: Pernille Garde

Lost Memories

Rystet, desorienteret og uden hukommelse ankommer Hr. H til en psykiatrisk akutmodtagelse. Stedets rum, lyde og døre fremkalder glimt af erindringer og personalet transformeres til personer fra hans fortid. Uendeligt langsomt husker han: En kvinde er fortabt i mørket.

I Pernille Gardes anmelderroste “Lost Memories” fortælles historien om at genfinde sig selv i en bevægende historie fortalt gennem dans, video, ord og musik. Intenst og vedkommende danseteater med  en traumatisk historie om hukommelsestab med sceneveteranen Bo Madvig i hovedrollen – sammen med Tiziana Fracchiolla, Kristofer Krarup og Sherwin Reyes.

KØB BILLETTER

 

Koncert med unik scenografi

Reptile Youth & Abby Portner

reptileyouth-200px
Unik koncert med et af dansk rocks mest populære navne Reptile Youth – med scenografi og visuals af den amerikanske kunstner Abby Portner. Hun har igennem mange år har arbejdet tæt med Animal Collective samt med John Cale og Jim Henson Studios og bygger til koncerterne et helt unik scenedesign med tilhørende videovisuals (følg deres arbejde på Instagram).

Bora Bora afvikler koncerten i samarbejde med Fonden Voxhall.

Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00
OBS! Enhedspris 170 kroner + gebyr hos Billetlugen
(Bora Boras normale rabatter er ikke gældende)

Læs mere

Køb billet

 

KluBora

Husk at du som KluBora-medlem for blot 100 kroner kan købe billetter til kun 60 kr. i et helt år (efterår 2015 / forår 2016). Derudover får du programmet med posten, nyhedsbrev med e-mail før hver forestilling og invitationer til særarrangementer.

 

 

earlybird-gnu-chance

 

 


ANDET NYT

fjerstiletter-150px

GENOPSÆTNING AF FJER & STILETTER
Vi har tilføjet en forestilling til efterårets program: En genopsætning af Dadadans’ “Fjer & Stiletter” den 22. til 24. oktober. Koreografen og danseren Helle Bach fortæller i et mix af dans og tale sin personlig beretning om at være showgirl i begyndelsen af 1990’erne på den berømte revyscene Folies Bergere i Paris. I kan læse mere og købe billetter her på vores hjemmeside.