mailchimp-play-detour

B-boying, house og hip-hop poesi

Detour Urban Dance Festival

Kom og vær med, når årets mest omfattende urbane dansefestival går løs! Bliv revet med af den gode stemning, når en række af de førende dansere inden for urban dance indtager scenen. Detour-festivalen er en fejring af hele det urbane dansemiljø og de seneste tre år har festivalen været en stor publikumssucces i København. Nu kommer den for første gang til Aarhus.

Festivalen indeholder korte indslag fra en blanding af de mest anerkendte nationale og internationale koreografer inden for det urbane dansemiljø. Oplev bl.a. også de århusianske dansere Anna Eileen og Marie Paldrup.

Programmet:
Tentical Tribe (CAN)
CJM’s (FRA)
Rico Coker (DK)
Sara Jordan (DK)
Anna Eileen & Marie Paldrup (DK)

 

KØB BILLETTER

 

Koncert med unik scenografi

Reptile Youth & Abby Portner

reptileyouth-200px
Unik koncert med et af dansk rocks mest populære navne Reptile Youth – med scenografi og visuals af den amerikanske kunstner Abby Portner. Hun har igennem mange år har arbejdet tæt med Animal Collective samt med John Cale og Jim Henson Studios og bygger til koncerterne et helt unik scenedesign med tilhørende videovisuals.

Bora Bora afvikler koncerten i samarbejde med Fonden Voxhall.

Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00
OBS! Enhedspris 170 kroner + gebyr hos Billetlugen
(Bora Boras normale rabatter er ikke gældende)

Læs mere

Køb billet

 

KluBora

Husk at du som KluBora-medlem for blot 100 kroner kan købe billetter til kun 60 kr. i et helt år (efterår 2015 / forår 2016). Derudover får du programmet med posten, nyhedsbrev med e-mail før hver forestilling og invitationer til særarrangementer.

 

Køb i god tid og spar 20%
Early Bird rabat

Denne sæson tilbyder vi som noget nyt at spare 20% på standardbilletter, hvis man køber i god tid. Det vil sige: Køber man sin billet senest en måned før forestillingen spiller, så slipper man med 120 kroner i stedet for 150 kroner. Man skal bare klikke ind på forestillingerne, som man plejer – så kan man vælge rabatbilletten der.

 


KORT NYT

dongnu125px

DON*GNU ER I HUSET!
Don*Gnu er nu gået i gang i Bora Boras lille sal med at skabe deres nye forestilling “M.I.S. – natten lang”. Den tredje del i trilogien, der startede med “Mænd i sandaler” og blev fulgt op af publikumsfavoritten “Kvinde kend dit skab”. Drengene har allerede leget med video i Ljubljana. I kan se de sjove resultater her og her.

robertlepage-125px
ROBERT LEPAGE INTERVIEW
Hvis I gik glip af Synne Rifbjergs “Aarhussamtale” med den canadiske mesterinstruktør Robert Lepage på Bora Bora den 30. august, kan I nu se hele samtalen online på JyskeBank.tv.