mailchimp-play-saeson-start

Se 5 minutters video med klip fra efterårets forestillinger

Velkommen til
Efteråret på Bora Bora

Så er vi klar til at tage hul på endnu en sæson. Fra 29. august og frem til 14. december kan I bl.a. opleve nye talenter fra Europa, en streetdance festival, håndtegnet dukketeater i festugen og alvorlig samfundskritik fra danske koreografer. Aarhus’ egen Don*Gnu har en ny premiere på programmet, mens Reptile Youth præsenterer en helt speciel koncert. Foruden efterårets udenlandske kunstnere kan I også opleve spændende danske danseforestillinger af koreograferne Pernille Garde, Edhem Jesenkovic og Reumert-vinder Kitt Johnson.

Bora Bora

KØB BILLETTER

 

To dages streetdance festival
Detour Urban Dance

detour-200px
Detour er en urban dansefestival med b-boying, house og hip-hop poesi – dedikeret til at fremme og højne kvaliteten af den urbane dans og dens store koreografiske potentiale i Danmark.De seneste tre år har festivalen været en stor publikumssucces i København, hvor den har udfordret både publikum og det danske dansemiljø i deres opfattelse af urban dans og koreografi. Nu kommer festivalen for første gang til Aarhus.
Læs mere, se videotrailers og køb billet

 

Betalt 100 kr. og køb billet for 60 kr. i et år
KluBora medlemskab

Starten på efteråret betyder også starten på et nyt KluBora-år. For blot 100 kroner kan du i et helt år (efterår 2015 / forår 2016) købe billetter til kun 60 kr. Derudover får du programmet med posten, nyhedsbrev med e-mail før hver forestilling og invitationer til særarrangementer.

 

Køb i god tid og spar 20%
Early Bird rabat

Hvis du ikke er KluBora-medlem, så er der også en anden måde at spare penge på. Som noget nyt er det nu muligt at spare 20% på standardbilletter, hvis du køber i god tid. Det vil sige: Køber du din billet senest en måned før forestillingen spiller, så slipper du med 120 kroner i stedet for 150 kroner. Bare klik ind på forestillingerne, som du plejer – så kan du vælge rabatbilletten der.

 


KORT NYT

lepage-aarhus-festuge-150px

Robert Lepage er et navn i den absolutte verdenstop inden for teater- og scenekunst og Aarhus Festuge præsenterer i år hans nyeste soloforestilling “887“. I den forbindelse interviewer journalist Synne Rifbjerg instruktøren ved en Aarhussamtale den 30. august kl. 19.30 på Bora Bora.
Køb billetter til samtalen her