mailchimp-play-sommer

Bora Bora ønsker god sommer!

PROGRAM ONLINE NU

Som I kan se herover, så har Don*Gnu allerede fundet badebolde og bøllehatte frem. Bora Bora er også klar til at tage på sommerferie. Men inden vi gør, vil vi lige fortælle lidt om hvad der sker efter ferien.

Først og fremmest starter et nyt år for KluBora-medlemskab. For blot 100 kroner kan du i et helt år købe billetter til 60 kroner per styk. Læs mere her!

Programmet er på vej til trykkeriet, men I kan allerede nu se efterårets forestillingervores hjemmeside. Her kan I opleve en Jakob Martin Strid-børneforestilling i festugen, en urban dance festival, en helt ny Don*Gnu forestilling, en eksklusiv koncert med Reptile Youth, en Aerowaves triple-forestilling med nye europæiske talenter og tre spændende danske danseforestillinger af Pernille Garde, Edhem Jesenkovic og Reumert-vinder Kitt Johnson.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i august!

Bora Bora

KØB BILLETTER

 

Nyhed! Spar 20%
EARLY BIRD RABAT

Som noget helt nyt er det nu muligt at spare 20% på standardbilletter, hvis man køber i god tid. Det vil sige: Køber du din billet senest en måned før forestillingen spiller, så slipper du med 120 kroner i stedet for 150 kroner. Bare klik ind på forestillingerne, som du plejer – så kan du vælge rabatbilletten der.

 

Lyst til at arbejde på Bora Bora?
PRODUCENT SØGES

Vores fantastiske producent Hannah har fået nyt job. Vi søger derfor en ny producent til internationale projekter på Bora Bora. Læs mere her!
Vi vil selvfølgelig gerne have en ny kollega, der er mindst lige så god som Hannah, så spred meget gerne ordet. Det kan I f.eks. ved at dele vores opslag på Facebook.

 

KORT NYT

WOMANhouse interview
mailchimp-play-womanhouse-int2
Vi har også nået at lave en video med danserne fra WOMANhouse.
I kan se alle Bora Boras interviews på denne side.