mailchimp-play-blisspoint

27. maj – 4. juni: Kassandra Production

Bliss Point

URPREMIERE!

Søger du den ultimative lykkefølelse? Er du til fysiske og mentale rush? Bare rolig, du er ikke alene! De, der sælger biler, tryghed og livsstil, vil ramme det punkt, hvor du vil have mere og mere af det, de sælger. De jagter dit BLISS POINT. De ved præcist, hvad de skal gøre for at forvandle dig, forbrugeren, til en umættelig vampyr – tørstig og sulten efter netop det, de vil sælge dig. BLISS POINT river sløret til den usynlige verden væk. Tag kontrollen tilbage!
Ny forestilling af Annika B. Lewis og Kassandra Production.

KØB BILLETTER
m2-ilt-150px

30. – 31. maj: ILT Festival
m2

De sidste to dage i maj indtager ILT-festivalen Bora Bora med fire jonglører – lukket inde på en scene, der bliver mindre og mindre. Når intimiteten svinder ind kan tilstedeværelsen af andre ses både som aggression og afhængighed.
Belgiske Compagnie Ea Eo står bag dette show, hvor de fire jonglører bliver konfronteret med frygten for at miste deres vitale plads.
Se video

KØB BILLETTER

 

KORT NYT

Bora Bora interview med Aakash Odedra
mailchimp-play-aakashodedra-interview
Inden Danmarkspremieren på “Murmur / Inked” nåede vi at få en snak med Aakash Odedra om hans forestilling. Hør ham fortælle om indisk Kathak dans, hans brug af teknologi og hans personlige historie med ordblindhed.
OBS! I aften torsdag 21. maj spiller forestillingen for sidste gang.

 

reptileyouth-abbyportner-150px
Koncert med Reptile Youth og Abby Portner

Vi arbejder pt. på højtryk med at kunne præsentere efterårets program for jer. Vi kan dog allerede nu afsløre, at 3. oktober kommer det populære danske band Reptile Youth forbi sammen med Abby Portner, der har skabt et helt unikt scenedesign. Hun har igennem mange år har arbejdet tæt med Animal Collective samt med bl.a. John Cale og Jim Henson Studios.
Billetsalget er allerede i gang