mailchimp-play-womanhouse

20. – 25. april: HimHerAndIt Productions
The WOMANhouse / ReDoing GENDER

URPREMIERE!

En kønsforvirret abe, en grotesk baby og fire kvinder, der forvandler sig til mænd. Det maskuline perspektiv udfordres i en brutalt ærlig, men poetisk og billedintens forestilling, der både underholder og provokerer.
I denne dobbeltforestilling vil I opleve koreograf Andreas Constantinou samt danserne Sofia Karlsson, Sarah Armstrong, Hilde Ingebjorg Sandvold og Miryam Garcia Mariblanca. “The WOMANhouse” er en helt ny forestilling, mens “ReDoing Gender” løbende er blevet genskabt og nu præsenteres i den nyeste udgave.
Spiller 20., 21., 23., 24. og 25. april. Hverdage kl. 20, lørdag kl. 17.
KØB BILLETTER
aakashodedra-150px

19. – 21. maj: Aakash Odedra (UK)
MURMUR / INKED

DANMARKSPREMIERE!

Moderne dans og klassisk indisk dans møder imponerende videoeffekter og musik i visuelt overdådig dobbeltforestilling af Englands nye “rising star”. London Evening Standard tæller ham blandt de hotteste nye kunstnere i 2015. Publikum får nu en helt unik mulighed for at opleve ham for allerførste gang i Danmark.
Se Murmur trailer
Se Inked trailer

KØB BILLETTER

 

 

KORT NYT

simonsteenandersen
Spor Festival: Prisvinder på Bora Bora
Den 10. maj åbner Bora Bora dørene for Spor Festival, hvor publikum kan oplever vinderen af Nordisk Musikråds Musikpris 2014: Simon Steen-Andersen. Han præsenterer med “Staged Night” en spektakulær nyfortolkning af klassisk musik sammen med det tyske ensemble Ascolta og iscenesætter natten via techno, lysdesign og humor.
Læs mere her