mailchimp-play-stilllife

14. & 15. april: Nicole Beutler (NL)
4: STILL LIFE

DANMARKSPREMIERE!

Nicole Beutler destillerer elementer fra partnerdansens lange historie. Fra renæssancen til postmoderne dans via lindy hop. Fra vestlig hofdanse såsom pavane, gaillard og canario, til standard ballroom danse som slow waltz, slow fox og boogie. Bauhausbevægelsen har også inspireret denne duets “mekanisk ballet”.

“En fantastisk smuk danseforestilling. Virkelig en fryd for øjet.”

– Sapsite
“Fast form og bevægelse, rummelighed og intimitet, billedkunst og dans – i fortid og nutid. ‘Still Life’ er en spændende dialog mellem ekstremer. Beutler blander og ælter ingredienserne til en lækker, super æstetisk, formel helhed, hvor vi finder sved og følelser.”
– Theaterkrant

 

hvidstoj-cut-150px

14.-17. april: Hvid Støj
CUT //

Samme dag som “4: STILL LIFE” har Danmarkspremiere er der også repremiere på den anmelderroste “CUT//”.
Ungdomsforestillingen (13 år og op) tager livtag med problemet selvskade. En tematisk linje trækkes fra H.C. Andersens Prinsessen på ærten til de unge cuttere, hvor det ikke er den lille ært, men selve livet, der gør ondt. Forestillingen spiller den 14. til 17. april.
Bemærk forskellige spilletidspunkter i både dagtimer og om aftenen.
Læs mere her
KORT NYT

womanhouse-redoinggender-200px
WOMANhouse / ReDoing Gender urpremiere
Den 20. april og fem dage præsenterer vi den nyeste forestilling fra Aarhus’ HimHerAndIt Productions (info og billetter). I kan følge koreograf Andreas Constantinous og dansernes arbejde på Facebook, hvor de løbende lægger videoer op fra processen.
Der er også to video-trailere:
The WOMANhouse
ReDoing Gender
aakash-pukaarmagazine-150px
Britisk-indisk verdensstjerne til Bora Bora
Den 19. til 21. maj præsenterer Aakash Odedra “Murmur/Inked” i Aarhus. London Evening Standard tæller ham blandt de hotteste kunstnere i 2015 og han har netop optrådt på Royal Opera House. Sidstnævnte har samlet en række videohøjdepunkter med Odedra, der bl.a. kan bryste sig af, at ingen ringere end Akram Khan har lavet koreografier til ham.
Læs mere / Billetter