mailchimp-play-narg

23.-24. marts: Don*Gnu
N.A.R.G. – North Arena Rumble Game

Don*Gnu er lige nu på en stor Danmarksturné med “N.A.R.G.” – med en afstikker til Finland. Den 23. og 24. marts får århusianerne chancen igen, da den vender tilbage til Bora Bora, hvor den havde urpremiere i efteråret. OBS! Der er tre forestillinger på de to dage. Læs mere på vores hjemmeside.

“Smukt og poetisk. (…) Jannik Elkær og Kristoffer L.A. Pedersen har sammen med Christoffer Brekne med N.A.R.G. skabt et opfindsomt værk med interessant bevægelseskvalitet.”

– Berlingske

“Som helhed emmer N.A.R.G af bevægelsesgejst og en rosværdig trang til på en spændende vippescene og med tanke på aggressioners positive energipotentialer at udforske og inddrage nyt land i danselandskabet.”
– Århus Stiftstidende

KØB BILLETTER

 

4_StillLife_200px

Nicole Beutler (NL)
4: Still Life

DANMARKSPREMIERE!
14.-15. APRIL
Nicole Beutler destillerer elementer fra partnerdansens lange historie. Fra renæssancen til postmoderne dans via lindy hop. Fra vestlig hofdanse såsom pavane, gaillard og canario, til standard ballroom danse som slow waltz, slow fox og boogie. Bauhausbevægelsen har også inspireret denne duets “mekanisk ballet”. Se trailer.“En fantastisk smuk danseforestilling. Virkelig en fryd for øjet.”
– Jur Jansen, Sapsite

hvidstoj-cut-150px
REPREMIERE PÅ ANMELDERROSTE “CUT//”
Samme dag som “4: STILL LIFE” har Danmarkspremiere er der repremiere på “CUT//”. Den roste ungdomsforestilling (13 år og op), der tager livtag med problemet selvskade. En tematisk linje trækkes fra H.C. Andersens følsomme prinsesse i “Prinsessen på ærten”, til de unge cuttere, hvor det ikke er den lille ært, men selve livet, der gør ondt. Forestillingen spiller den 14. til 17. april. Bemærk forskellige spilletidspunkter i både dagtimer og aften.
Læs mere her
boraboraplatform-150px
PLATFORM-FESTIVAL VEL OVERSTÅET
I den forgangne uge var Bora Bora et virvar af lokale og internationale publikummer, der tog for sig af de ti forestillinger, workshops og seminarer, der var på programmet på Bora Bora Platform-festivalen. Publikum fyldte salene og gav deres uforbeholdne mening til kende bagefter. Der blev skrevet mange ord og taget endnu flere billeder. I kan se nærmere på alt dette på vores hjemmeside.