Dansk Danseteater på Danmarksturné

CARMINA BURANA

mailchimp-play-carminaburana (2)

Den 4. og 5. marts kommer Dansk Danseteater til Bora Bora med den eksplosive kor-klassiker med ophav i middelalder-lyrikken. De to unge, prisbelønnede koreografer Alessandro Sousa Pereira og Fabio Liberti har skabt et nyt værk til tonerne. Det himmelske og jordiske forenes i Carl Orffs kendte kor- og orkesterværk fra 1936, der brøler af liv den dag i dag. OBS! Kom kl. 19.00 og få Dansk Danseteaters introduktion til forestillingen.

Køb billetter

 

 

Ny Nordisk Dans

Bora Bora Platform

boraboraplatform-200px

Festival med 10 danske og internationale forestillinger den 11. til 14. marts. 

På Bora Bora Platform kan du få en helt særlig danseoplevelse – for her præsenterer vi det lidt anderledes og kantede og sætter fokus på dansen på en ny måde. Bora Bora Platform handler om at møde dansen, kunstnerne og hinanden i oplevelse og åben dialog om dans og performance i dag. Det bliver fire dage med ti nye, nordiske danse- og performanceforestillinger, workshops, debatter og feedbacksessions. Tematikken er “oplev dansen, giv din mening”.

Du kan købe billet – Platform Pas – til hele festivalen for kun 300 kroner (husk at bestille plads til de enkelte forestillinger efterfølgende). Billetter til enkeltforestillinger kan købes for 90 kr. Almindelige grupperabatter er også gældende (60 og 50 kr.).

Læs mere om programmet

Se videotrailer

 

 

ANDET NYT

Kortfilmtrailer – “As a Start”

asastart-film-250px

Don*Gnu har lagt sidste hånd på deres nye kortfilm “As A Start” og har offentliggjort en videotrailer. Filmen baserer sig på forestillingen af samme navn, og er udviklet og filmet i Havana, Cuba. I den oplever man danserne Simon Beyer-Pedersen, Peter Lyngaard og lokale, cubanske dansere fra Danze Teatro Retazos. Filmen får premiere på Bora Bora den 21. marts. Tidspunkt annonceres senere.