dadadans

ÅND – EN KROPSCABARET

mailchimp-play-aand

Urpremiere! 17.-21. februar inviterer vi til en poetisk rejse i ånd og atomer. Fire dansere og en Sprechstallmeister folder ordet ånd ud.

Koreograf Helle Bach og danserne Sylvia Gribaudi, Erik Lobelius, Erik Nyberg og Linn Ragnasson guider dig – sammen med skuespiller Bodil Lassen – gennem videnskabens kontroversielle omgang med atomerne igennem tiden. Fra de første tanker om dem i oldtidens Grækenland og videre igennem de idéer, der har provokeret og inspireret igennem mange århundreder.

Køb billetter

 

Dansk Danseteater på Danmarksturné

Carmina Burana

danskdanseteater-200px

4. og 5. marts kommer Dansk Danseteater med den eksplosive kor-klassiker med ophav i middelalder-lyrikken. Et nyt værk af to unge, prisbelønnede koreografer Alessandro Sousa Pereira og Fabio Liberti. Det himmelske og jordiske forenes i Carl Orffs kendte kor- og orkesterværk fra 1936 brøler af liv den dag i dag. OBS! Kom kl. 19.00 og få Dansk Danseteaters introduktion til forestillingen.
Se trailer her!

 

ANDET NYT

boraboraplatform-200px
Bora Bora Platform festival 11. – 14. marts
Vi arbejder lige nu på højtryk med at gøre alt klar til de ti forestillinger, der spiller på Bora Bora, Godsbanen og Galleri V58 i marts. Det bliver en publikumsorienteret festival, hvor din feedback er i centrum. Festivalpas til alle fire dage koster 300 kroner.
Læs mere om forestillingerne og se videotrailer.