Afgangsforestilling på Bora Bora d. 25. og 26. februar kl. 20:00
Billetsalget sker via Dansestudiet Aarhus, tlf. 86196622 / mail: [email protected]
Billetpris: 85 kr.

At Ville Være
Afgangsforestilling / Sarah Holm Jacobsen

Vil jeg være som de andre eller vil jeg skille mig ud?
Vil jeg være noget eller nogen?
Eller vil jeg bare – være…

At Ville Være er en vedkommende forestilling uden berøringsangst. Den tager fat på det enkelte menneske, som sig selv og som en forventet del af fællesskabet. På fællesskabets forventninger til hvordan vi som personer skal agere, udtrykke og indordne os. Den gennemlyser de ofte vægtløse værdier vi lader os fylde ud af og som vi omslutter andre med. Vi ser det hele. Det smukke, det skæve, den ensomme kamp. Vi berøres og vi forføres. Vi udfordres. Vil vi se? Vil vi vide? Vil vi være? Og vi griner. Af os selv. Af hinanden.

Sarah Holm Jacobsen graduerer som den 11. professionelle danser uddannet i Aarhus og har selvstændigt skabt og koreograferet forestillingen. Den giver et godt billede af hvem Sarah er som moderne danser og som koreograf. – Fokus på nærvær, nerve, fortælling – udtrykt personligt gennem teknisk dygtighed. Foruden Sarah Holm Jacobsen medvirker Lina Wailzer, Jesper Hermansen og Line Hedevang.


35 års jubilæumsforestilling og 3. generation af århusiansk dansefamilie
2015 er også skolens 35-års jubilæum og markerer samtidig, at 3. generation af Holm-familien nu gør karriere indenfor dansen. Sarah Holms mormor Gitte Holm, der stadig som 77-årig er aktiv underviser på skolen, grundlagde tilbage i 1980 Institut Gitte Holm, der havde base i Skødstrup. I 1999 overtog datteren Susanne Holm efter uddannelsesophold i New York og Paris skolen under navnet ”Dansestudiet”. Sarah Holm Jacobsen er datter af Susanne Holms søster Rikke Holm Jacobsen, der også gennem flere år var aktiv udøvende danser.

www.dansestudiet.dk