LiminalDK

FEST

liminal.dk fest børneteater

Urpremiere! Sæsonen starter med fantasifuld danseforestilling for de 4 til 8-årige. Fest fra 27. januar til 5. februar.

Det regner og regner og regner. Evald sidder i gennemblødt tøj, med vand i gummistøvlerne og en druknet hat på hovedet. Han sidder på en meget stor stol, for han føler sig uendeligt lille. Uendeligt lille i verdens kedeligste verden, på årets dummeste dag. Evalds legetøj er så ubrugeligt, at det er blevet usynligt. Han nærmest smelter af kedsomhed, og kedsomheden bliver til en stor lodden klat på gulvet. Klatten bliver til en mand, der løfter sin hat og trækker en glaskugle frem. Evald ryster kuglen, og så begynder festen…

Køb billetter

 

11 forestillinger og en festival!

Se forårets program

borabora-foraar2015-mailchimp

Der er ny århusiansk scenekunst hele seks gange dette forår – heraf fire nye lokale produktioner. Der er også flere udenlandske forestillinger. Bl.a. co-produktionen af “Murmur / Inked” med Storbritanniens nye store dansestjerne Aakash Odedra – samt hollandske Nicole Beutler. Og så har vi også en helt nye festival til jer med 10 spritnye bud på ny nordisk dans.

Vi glæder os rigtigt meget til at se jer!

Bora Bora

 

 

ANDET NYT
bara-interview-mailchimp

Video: Bára Sigfusdóttir recidency interview
I december var den islandske danser og koreograf Bára Sigfusdottir i recidency. Se smagsprøver på hendes kommende forestilling “The Lover”, der snart har premiere i Bruxelles i dette videointerview.


AarDance – ny danseskole

Don*Gnu-danseren Simon E. Beyer-Pedersen er en af kræfterne bag en ny professionel forberedende danseinstitution i Aarhus. Den henvender sig til aspirerende moderne dansere, der ønsker at kickstarte eller booste deres karriere, samt dansere, der vil søge ind på professionelle videregående uddannelser for moderne dans i Europa. Læs mere på AarDance.dk. Tjek nyheder på deres Facebook-side. Linn Ragnarsson, der arbejder som danser i Dadadans’ kommende forestilling “Ånd – en kropscabaret”, er pt. gæstelærer.

forgiveness-interview-mailchimp

Video: Forgiveness interview og artist talk
I december, da vi havde canadisk besøg med forestillingen “Forgiveness”, lavede vi et video interview med skuespiller Peter Farbridge. Det ligger nu på vores hjemmeside. Vi fangede også nogle højdepunkter fra artist talk’en med publikum.