Modern Times Stage Company (CAN)
Feat. Don*Gnu (DK)

FORGIVENESS

mailchimp-play-forgiveness

Danmarkspremiere! Årets sidste forestilling er skabt af Torontos Modern Times Stage Company sammen med Bora Boras huskunstnere Don*Gnu.

I FORGIVENESS udforsker tre dansere og to skuespillere tilgivelsen med både alvor og humor i en form, hvor teater, monolog, dans og fysisk performance smelter sammen. Et dansk-canadisk samarbejde mellem Modern Times Stage Company og Don*Gnu.

“Viser hvordan kunst er bedre, når det ikke blot er gjort for sin egen skyld. Det er modigt og fortjener generøs støtte fra både teater- og dansepublikummet.”
– Stage and Page

“Kan prale med en stærk rollebesætning, men den scenens sjette stjerne er kombinationen af lys, scenografi og lyd, som fortjener masser af ros.”
– Mooney on Theatre

“En forfriskende, overbevisende og smukt udført produktion.”
– The Passionate Playgoer

Køb billetter

 

Glæd én du holder med

Bora Boras julegave

danskdanseteater-200px

Gavekort med 2 billetter til 1 billets pris!

I december måned har vi et godt tilbud til jer alle.
I kan nu give en unik oplevelse på byens dansescene i gave til én I holder af – og endda selv tage med!
Køb 2 billetter til 1 billets pris til en valgfri forestilling på Bora Bora i foråret 2015. I kan købe gaven online helt frem til kl. 23:59 den 24. december. Forårets program bliver lagt på vores hjemmeside inden juleferien begynder.

Klik på knappen herunder for at læse mere om julegaven.

Rigtig glædelig jul fra Bora Bora.

JA TAK! Den køber jeg… Så blev det alligevel jul.

 

ANDRE NYHEDER

Forår 2015
I skrivende stund er vi ved at færdiggøre det trykte program for foråret 2015, som I kan finde i K-Kort-stativerne rundt på byens caféer, uddannelser m.v. i januar. I alt 11 forestillinger og performances – herunder 2 sammen med SPOR Festival og ILT Festival. Derudover er der også en ekstra stor overraskelse til jer. Vi regner med at kunne løfte sløret for programmet på www.bora-bora.dk inden vi går på juleferie. Glæd jer!

Skoler og undervisningsmateriale
Vi er pt. ved at opdatere vores hjemmeside med nyt. Vi har bl.a. lavet en side med information om tilbud til skoler samt inspirationsmateriale til undervisningen.
Læs det hele her.

Har du sokker nok til dine sandaler?
…Eller fryser du bare på tæerne i den kolde tid? Hos Don*Gnu kan du nu shoppe lækre hjemmestrikkede sokker i alverdens flotte farver.