Populær stunt- og danseforestilling på Bora Bora

18. og 19. november indtager københavnske Mute Comp. Bora Bora med deres eksplosive blanding af dans, martial arts, poesi og livemusik. Få billetter tilbage p.g.a. stor interesse.

Det er med en lang række flotte anmeldelser i ryggen, at Mute Comp. Physical Theatre præsenterer “The Conspiracy of Spring” i Aarhus i november. Der har været stor interesse for det spektakulære og tempofyldte show, hvor moderne dans blandes med stunt, poesi, livemusik, konfettikanoner, isblokke og “martial arts tricking”. Der er derfor kun få billetter tilbage.
Forestillingen kommer i halen af to forestillinger på Bora Bora, som huset selv har været med til at co-producere og som var velbesøgte og fik stor ros fra publikum: Selene Muñoz’ “Libertad” og lokale Don*Gnus “N.A.R.G. – North Arena Rumble Game”.
Den finske danser Noora Hannula, der var med i sidstnævnte, er også at finde blandt de medvirkende i “The Conspiracy of Spring”. Her optræder hun sammen med den århusianske danser Raphaël Ferdinand Eder Kastling og de to tyske stunt- og martial arts tricking-performere Hannes Pastor og Andy Long (fast medlem af selveste Jackie Chans stuntteam). Livemusikken spilles af multiinstrumentalist Henriette Groth.

Hyldest til livet
Forestillingen er en tempofyldt, rørende og livsbekræftende forestilling om ønsket om at leve for evigt. Om at ville opnå det absolut højeste, vildeste og mest intense fix af liv. En kamp mod tiden, tyngdekraften og døden – og samtidig en stor hyldest til livet.
“The Conspiracy of Spring” kommer til Aarhus som del af en Danmarksturné.


Info:
THE CONSPIRACY OF SPRING
– Mute Comp. Physical Theatre
Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C
Hvornår: 18. og 19. november (Store Sal), kl. 20.
Hvor meget: Standard kr. 150,- / Studerende, pensionister og unge u. 25 kr. 90,-
Hvordan: Læs mere og køb billet på http://bora-bora.dk/forestilling/conspiracy-of-spring/ eller tlf. 8619 0079.

Pressefotos i høj opløsning: http://bora-bora.dk/category/presse/pressebilleder

Kontakt:

For yderligere info samt anmelderakkreditering: PR manager Lars Kjær Dideriksen,

22 72 00 79 / lars(at)bora-bora.dk
Jesper de Neergaard, kunstnerisk leder på Bora Bora, 26 22 67 26 / jesper(at)bora-bora.dk