Skånes Dansteater

…AND…

mailchimp-play-and

Sveriges største uafhængige danseinstitution besøger Aarhus – one night only – den 2. december.

Bora Bora præsenterer den 2. december Skånes Dansteaters …AND… – en dobbeltforestilling om identitet, relationer og om at bytte roller af koreograferne Philippe Blanchard og Björn Säfsten. På jagt efter oprigtige reaktioner og bevægelser søger koreograferne og ensemblet med åben opmærksomhed og skaber plads til improvisation. Hvis kunsten skal afspejle livet, så må kunsten også opføre sig som livet – uventet og uplanlagt.

“En forestilling, der er overraskende, underholdende og helt fantastisk.”
– Skånska Dagbladet

Køb billetter

 

Modern Times Stage Company (CAN)
Featuring Don*Gnu (DK)

FORGIVENESS

forgiveness-mailchimp-300px

DANMARKSPREMIERE!
10. og 11. december mødes Toronto og Aarhus i en Bora Bora co-produktion, hvor teater, monolog, dans og fysisk performance kaster lys på tilgivelsen.

SE VIDEOTRAILER

I FORGIVENESS udforsker tre dansere og to skuespillere den fundamentale og uhåndgribelige tilgivelse med både alvor og humor. Fra de store konflikter i den menneskelige historie til de små intime tragedier. Forestillingen er et dansk-canadisk samarbejde mellem Torontos Modern Times Stage Company og Dreamwalker Dance Company og århusianske Don*Gnu, Bora Bora og Laboratoriet.

“Viser hvordan kunst er bedre, når det ikke blot er gjort for sin egen skyld. Det er modigt og fortjener generøs støtte fra både teater- og dansepublikummet.”
– Stage and Page  

“Kan prale med en stærk rollebesætning, men den scenens sjette stjerne er kombinationen af lys, scenografi og lyd, som fortjener masser af ros.”
– Mooney on Theatre

Læs flere anmeldelser

Køb billetter

 

ANDRE NYHEDER
FEST-mailchimp-300px

I skrivende stund er vi i gang med at gøre programmet
til forårets sæson klar til jer. Næste sæson har vi igen en
stor og bred vifte af flotte forestillinger til jer. Glæd jer!
Vi starter sæsonen med premieren på LiminalDK’s
nye børneforestilling FEST sidst i januar.
I kan allerede nu bestille billetter til den her.