Don*Gnu

N.A.R.G.

30. oktober til 4. november sætter Don*Gnu alt på ét balancerende bræt – i en intens svingom med tyngdekraften som krævende partner.

N.A.R.G. – NORTH ARENA RUMBLE GAME – er en actionfyldt undersøgelse af mennesket og dets interaktion – en historie om at finde balance.

Balancerende på den gigantiske vippescene – The Turmoil – udfordrer danserne hinandens tilstedeværelse, lydhørhed og ligevægt. Brister balancen, vælter det hele. Men uden bevægelse skabes ingen udvikling og dynamik.

Med N.A.R.G følger Don*Gnu op på deres publikumsucces “Kvinde kend Dit Skab” fra 2012, som blev nomineret til den prestigefyldte Reumert pris. De fire dansere på den roterende scene er Petras Lisauskas, Simon Beyer-Pedersen, Noora Hannula og César Garcia.

Køb billetter

 

Cie Skappa & Associés

SWIFT


I samarbejde med Teater Reflektion præsenterer Bora Bora en magisk rejse ind i fantasien for de mindste (3 år og opefter).
Rejsen går til fjerne lande i små både og store skibe for at udforske nye kontinenter fra den virkelige verden og fra fantasien.

I centrum er en mand og hans skygge i et miniaturelandskab. Langsomt indser manden, at han selv har bygget dette lille univers, og at byen og manden begge er hovedpersoner i den samme historie.

OBS! Tidspunkt for forestillinger er 09.15 og 11.15.

Køb billetter

 

 

SELENE MUÑOZ

play-selenemunoz-interview

Under SELENE MUÑOZ‘ besøg tog vi videokameraet under armen og fik en snak om bl.a. at prøve nye ting af, om danseren som instrument og om hvorfor, hun valgte Bora Bora til sin premiere.
Århus Stiftstidende gav i øvrigt forestillingen 5 af 6 stjerner (“Perfektion og passion går hånd i hånd”) og lavede et interview: “Flamenco med en mission”.
Anmelder og kulturskribent Morten Hede lavede desuden podcast med Selene, som du kan høre her. Dans ONlines (Terpsichore) anmeldelse kan du læse her.