Selene Muñoz

LIBERTAD

mailchimp-play-libertad

11. samt 13.-15. oktoberpræsenterer Bora Bora Selene Muñoz’ urpremiere på LIBERTAD.

I forestillingen tager Selene Muñoz sin stærkt personlige og moderne flamenco på en rejse med street-danser Benjamin Skop og contemporary-danser Alexandre Bourdat i hver deres kulturbaggrund, traditioner, historie og teknik.
Sammen skaber de en ny fusion af tradition og samtid – en ny frihed – og giver publikum en stor oplevelse gennem musik, dans, lys og scenografi. Gennem dansen søger Selene Muñoz at finde svar på spørgsmålet; Hvad betyder frihed for moderne mennesker i den vestlige verden?

Køb billetter

OBS: Artist talk med Selene Muñoz

Mandag d. 13. oktober efter forestillingen inviterer Bora Bora til en artist talk med Selene Muñoz. Her får du den unikke mulighed, at spørge ind til LIBERTAD. Det kan f.eks. være valg af musik, dans eller koreografi.

Don*Gnu

N.A.R.G


N.A.R.G. – NORTH ARENA RUMBLE GAME er opfølgningen til den populære Kvinde Kend Dit Skab. En action-fyldt undersøgelse af mennesket og dets interaktion – en historie om at finde balance imellem individer, både i de nære relationer og i samfundet.
Balancerende på den gigantiske vippescene – The Turmoil – udfordrer danserne hinandens tilstedeværelse, lydhørhed og ligevægt.

Køb billetter