Black Box Dance Company

VIVA, VIVE!

mailchimp-play-vivavive

29. & 30. september: Kraftfuld dansk og brasiliansk dans fra Marie Brolin-Tanis Black Box Dance Company og Ballet Jovem Palácio Das Artes

VIVA, VIVE! betyder “Leve Livet!” og nu kan du opleve Holstebros Black Box Dance Company omsætte de ord til dans sammen med nogle af de bedste unge dansere fra Brasiliens Ballet Jovem Palácio Das Artes. Forestillingen består af tre selvstændige balletter, der alle handler om kærlighed, passion, mystik og ung energi.
Fire koreografer fra Brasilien, Danmark, Sverige og Sydafrika giver deres bud på kraftfuld moderne dans til rytmer og toner af bl.a. Egberto Gismonti, Arvo Pärt og Henrik Munch.

Køb billetter

OBS! Artist talk den 29. september, samt workshops og showcases 26.-29. september. Læs mere her!

 

Selene Muñoz

LIBERTAD

libertad-200px-mailchimp
Bora Bora er stolt over at være vært og co-producent for urpremieren på talentfulde Selene Muñoz’s nyeste forestilling “Libertad” den 11. oktober. I forestillingen tager Selene sin stærkt personlige og moderne flamenco på en rejse med electric boogie-danseren Benjamin Skop og contemporary-danser Alexandre Bourdat. Løber 11. samt 13.-15. oktober.

Køb billetter