Anders Christiansen (DK) + Generación Del Ayer (CHL)

MULD + FACES AND TRACES

mailchimp-play-muld

Er det kun de unge, der må danse? Den 16.-18. september udfordrer Bora Bora dansen som ungdomsforherligelse med en chilensk-dansk temaaften, hvor erfaring og historie er i fokus.

Erfarne kroppe, livspoesi og ædel kropsnatur møder myter, magisk realisme og historiens vingesus, når danske Anders Christiansen og chilenske Generación Del Ayer indtager Bora Boras scene i en dobbeltforestilling den 16. til 18. september. Dette er eneste mulighed publikum har for at se de to forestillinger MULD og FACES AND TRACES sammen.

De chilenske dansere Carmen Aros og Sonia Uribe er begge over 70 år og i deres forestilling hylder de stærke kvinder – bl.a. Frida Kahlo. Musikken er chilensk klassisk musik, samt musik af Brahms.

Anders Christiansen – netop fyldt 50 – kommer med sit  nye soloværk, der har musik af Jørgen Teller. MULD har fokus på fortiden som en underliggende energi, der rumler under overfladen. Han spørger: Kan historien fornemmes, hvis du virkelig mærker efter?

I de to forestillinger vil publikum opleve stærke personligheder og integritet. Generationskunst som et smukt modspil til dansen som ungdomsforherligelse. I pausen mellem aftenens to dele vil man i vores foyer HeadQuarters kunne se filmklip med moderne dans udført af erfarne kroppe.

faces-and-traces-200x200

Køb billetter

 

Black Box Dance Company (Marie Brolin-Tani)

VIVA, VIVE!

vivavive200x200
Fire koreografer fra Brasilien, Danmark, Sverige og Sydafrika giver i en tre-delt forestilling deres bud på kraftfuld moderne dans til rytmer og toner af bl.a. Egberto Gismonti, Arvo Pärt og Henrik Munch.

Køb billetter

 

ANDET NYT
mailchimp-play-stephanielake

Da australske Stephanie Lake præsenterede sin flotte forestilling DUAL tog vi en snak med hende om tankerne bag forestillingen, danserne og publikum. Den samtale kan du se i denne 10 minutters video, hvor der også er uddrag fra DUAL og et kig bag kulisserne.

dongnu-narg200px

Don*Gnu flyttet ind på Bora Bora og skal i gang med prøverne på N.A.R.G. – North Arena Rumble Game de kommende uger. Først blev den balancerende drejescene justeret og nu er holdet i gang med at få gjort forestillingen klar til den urpremieren den 30. oktober.

Og forresten… Har du set den nye videotrailer til Selene Muñoz’ Libertad? Den er flot!