TILBUD TIL ALLE MODTAGERE AF NYHEDSBREVET!
I festugen betyder “DUAL” dobbelt op! Tag din kæreste, ven, veninde eller bedre halvdel gratis med DUAL. Køb to billetter til halv pris (i alt 150 kr.).

Stephanie Lake (AUS)

DUAL

mailchimp-play-dual

Vi skyder dansesæsonen i gang med Stephanie Lakes “DUAL” i Aarhus Festuge 3. og 4. september. En unik mulighed for at se en sjældenhed på disse breddegrader: Australsk dans.

DUAL af den australske koreograf Stephanie Lake er et menneskeligt puslespil omsat til dans. To solodanse – umiddelbart uden relation – opføres efter hinanden. Men i tredje act falder de to på plads i en kompleks duet. Den prisvindende DUAL stiller spørgsmål om individualitet – om hvad vi ofrer og hvad vi vinder, når to personer forenes. Elastiske, pulserende og industrielle technorytmer møder østlig koreografi med spor af kampsport og butoh dans – og ender i et kaotisk ritual mellem mand og kvinde.

Køb billetter

DUAL er en del af Bora Boras og Aarhus Festuges australske dobbeltprogram, der også inkluderer Lucy Guerin Incs forestilling UNTRAINED den 5. og 6. september, som festugen er arrangør på. Bora Bora lægger desuden hus til festugeforestillingen ROSKILDE MOMENTS den 30. og 31. august. Billetter til disse to købes via festugens hjemmeside:
Roskilde Moments
Untrained

festuge-banner

 

Få stor rabat med dit

KLUBORA MEDLEMSKAB

For blot 100 kr. sparer du 60% på billetter i et år

Starten på efterårssæsonen 2014 betyder også starten på et nyt KluBora-medlemskab for det kommende år. Der er i alt 12 forestillinger på programmet i efteråret (to af dem er sat sammen til en dobbeltforestilling). En stor del af foråret 2015 ligger i støbeskeen og det vil blive mindst lige så spændende.
Dit medlemskab gælder for begge sæsoner frem til sommeren 2015. I den periode kan du komme ind til Bora Boras forestillinger for 60 kr. ved at betale blot 100 kr. for et medlemskab. Standardprisen for én forestilling er 150 kr. (90 kr. for studerende, u. 25 år og pensionister).

Læs mere om KluBora her – eller køb dit medlemskab allerede nu!

mailchimp-banner-e2014-566px

 

 

mailchimp-e2014-program

Efterårsprogrammet ligger nu rundt på caféer, uddannelser m.v.
Du kan selvfølgelig også få det på Bora Bora og HeadQuarters.
For yderligere information om forestillinger inkl. billeder og videoer
besøg www.bora-bora.dk.