Frédérick Gravel

USUALLY BEAUTY FAILS

Eksklusiv Danmarkspremiere i Aarhus: Live rockmusik og popkultur kolliderer med dansens verden i weekenden. Rodløshed og rå skønhed kommer under lup i den kompromisløse canadiske forestilling den 10. og 11. maj.

Frédérick Gravel fra Montreal skaber med USUALLY BEAUTY FAILS en intens og unik oplevelse sammen med seks eksplosive dansere og tre livemusikere, mens han ironisk og humoristisk kommenterer på det, der sker på scenen. Det er råt og opfindsomt og danserne pulserer af emotionel og seksuel energi.

“Usually Beauty Fails” kommer til Danmark på en turné, der også tæller Frankrig og Tyskland, og Aarhus er den eneste by i landet, der præsenterer forestillingen.
Gå ikke glip af en af de markante nye canadiske kunstnere på den internationale dansescene.

Danmarkspremieren den 10. maj rundes af med djs og fest for publikum på HeadQuarters for at fejre foråret.

OBS! Bemærk forskellige spilletidspunkter:
Lørdag kl. 20.00 og søndag kl. 17.00.

Om Usually Beauty Fails

 

Secret Hotel

K.R.O.P. – AT HAVE ELLER VÆRE

K.R.O.P. Kasper Daugaard, Pernille Koch

Performancefordraget K.R.O.P. – AT HAVE ELLER VÆRE dissekerer og eksponerer kroppen på tværs af tid og sted 13. til 14. maj.

Danserne og performerne Kasper Daugaard Poulsen og Pernille Koch leverer et levende, lavpraktisk slideshow i en kombination af foredrag, bevægelse, billeder og personlige fortællinger. Performerne springer fra korset til krinoline, fra indsnørede hoveder og liljefødder, til pornografisk tandbørstning og den ultimative omflytning af fedt fra røv til læber, som virkelig giver udtrykket ’kiss my ass’ helt ny betydning.

OBS! Fire forestillinger over tre dage fordelt på formiddag, eftermiddag og aften.

 

Kort nyt

mailchimp-dansensdag

* Se TV2 Østjyllands indslag om Esther Wrobels dans siden af Aarhus Domkirke på Dansens Dag (17 minutter inde i udsendelsen).

* Følg Bora Bora på Instagram og se bl.a. videoklip og fotos fra Dansens Dag. Vi har også lagt en flok billeder derfra på Facebook.