Fanclub

DEATH

DEATH-568px

Alle dør – undtagen dig. De to koreografer Kim Hiorthøy og Itamar Serussi Sahar undersøger døden som kilde til inspiration den 21. og 22. maj.

To koreografier om det uundgåelige. I DEATH er døden ikke endestationen, men en uudtømmelig kilde til inspiration, spørgsmål og fornemmelser. DEATH består af to forestillinger: “Hi Scores” af Kim Hiorthøy og “KLARA” af Itamar Serussi.

Politiken skrev om DEATH:
“Den unge danske koreografi lever og har det godt. Med den mest øretæveindbydende uhøjtidelighed og legesyge lyst til at eksperimentere, vi længe har set på en dansk dansescene, kaster de sig ud i et koreografisk raid ind på dødens område.”  

De fem kvinder bag det københavnske danserkollektiv Fanclub er Andrea Deres, Carolina Bäckman, Ellesiv Vestreim Selseng, Sofia Karlsson og Klara Elenius. DEATH havde premiere i Dansehallerne i København den 23. april. Udover Aarhus kommer forestillingen også til Sverige, Finland, Færøerne og Island.

Om Death

 

Wunderland

PHOENIX

Phoenix_200px

Den 3. til 22. juni inviteres du på en sanselig rejse på træskibshavnen i Aarhus – i skibe, gennem glemte bygninger, ind i sprækkerne og ind under huden…

Phoenix er en interaktiv, sanselig forestilling udviklet af 9 nordiske og internationale kunstnere fra forskellige genrer. En hybrid form bestående af installation, soundscape, interaktiv teknologi, video, lyrisk tekst, sanselige oplevelser og performance.
Oplevelsen er individuel og du får et personligt mødetidspunkt, når du bestiller billet. Se information omkring billetbestilling m.v. på knappen herunder.

Om Phoenix

 

Kort nyt

* Følg tilblivelsen af PHOENIX på Wunderlands Facebook side.
* Læs interview med Secret Hotel om K.R.O.P. i Aarhus Stiftstidende.