10.-22. juni 2014 har Bora Bora besøg af det inter-nordiske teaterkompagni Talking Timber. De skal arbejde på deres projekt ’Of All Places’, en forestilling om menneskets møde med naturen, grundet i en længsel efter et nærvær der er større end en selv.

Tilblivelsen af forestillingen er i fuld gang, og med denne workshop og work-in-progress-visning giver Talking Timber et indblik i deres arbejdsform. Denne visning bliver afslutningen på et længere research forløb co-produceret af Bora-Bora Teater, Danmark og Leikfélag Akureyrar, Island.

Onsdag d. 11. juni kl. 14
Workshop med Talking Timber.
Performance-/debatworkshop med gruppen, hvor de deler deres erfaringer med projektet ’Of All Places’. Gruppen har netop tilbragt en længere periode i Island, hvor de har snakket med lokalbefolkningen om deres forhold til naturen og troen på overnaturlige væsner. Denne viden arbejder de nu videre på i Aarhus, og vil meget gerne have aarhusianernes input i den forbindelse. Workshoppen bliver en blanding af introduktion af gruppens metoder og et arbejde med forestillingens materiale, der i samarbejde med workshopdeltagerne vil prøves af og udvikles.
Maks. antal deltagere: 20.

Fredag d. 20. juni kl. 15
Visning af work-in-progress.
Kom og få en smagsprøve på den kommende forestilling ’Of All Places’, når Talking Timber viser resultaterne fra deres besøg i Aarhus.
Maks. antal publikum: 73.

Tilmelding til begge arrangementer sker pr. mail til hannah(at)bora-bora.dk.

Projektet er blandt andet støttet af:

nord_nkf_dk_web

Om Talking Timber

Talking Timber er et nordisk kompagni bestående af Josephine Kylén Collins (SE), Mikkel Rasmussen Hofplass (NO), Piet Gitz-Johansen (DK) og Hanna Reidmar (SE). Talking Timbers medlemmer har med et udgangspunkt i forskellige kunstformer som teater, dans og installationskunst og fælles uddannelse ved Akademi for Scenekunst, Norge, slået deres kræfter sammen som scenekunstnere. De er interesserede mødepunktet mellem et fysisk udtryk og rummet, og arbejder i et visuelt sprog hvor komedie og tragedie går hånd i hånd.