DANSENS DAG: Esther Wrobel, Don*Gnu m.fl.

STOP! DANS!

Dans udenpå domkirketårnet, rundtosset balancekunst på Store Torv og dansefilm i Øst For Paradis med mere. Tirsdag den 29. april er de gratis glæders dag, når Bora Bora fejrer Dansens Dag.

Bora Bora rykker dansen ud i byens rum på Dansens Dag. Endda på både gader og mure. Publikum bliver også inviteret i biografen og til at danse på lysende sten. Og det bedste? Det hele er gratis!

Akrobatiske danseperformances
Esther Wrobel fremfører to gange tirsdag eftermiddag “Taking Space #3” dansende i wirer fra domkirkens tårn. Don*Gnu (Reumert-nominerede for “Kvinde kend dit skab”) præsenterer ” N.A.R.G. – North Arena Rumble Game” tre gange i løbet af eftermiddagen på et fem meter bredt super size balance board.

Dans selv og se film
Publikum kan også selv prøve “LightStone”: Et bevægelsesområde med trædesten, som aktiveres med lyd og lys, når man danser på dem. Der vises også løbende fire dansefilm. Bl.a. “Valtari” med musik af det islandske band Sigur Ros. Alle fire kortfilm kan også opleves når Bora Bora,  Sceneagenturet og Øst For Paradis præsenterer dans på det store lærred. Kortfilmene vises sammen med spillefilmen “Billy Elliot” om formiddagen kl. 10.00-12.30 i Øst For Paradis. Dette er også gratis, men kræver, at man tilmelder sig på Øst For Paradis’ hjemmeside.

Om Dansens Dag

Om Sceneagenturet

OBS! Workshop
Er man i stødet til endnu mere er der workshop på Bora Bora dagen efter den 30. april kl. 16. Her fortæller og demonstrerer koreograferne fra Fanclub, der i maj måned optræder på Bora Bora, hvordan man skaber en danseforestilling. Alle kan deltage. Det koster 50 kroner og for dem får man både workshop og billet til forestillingen DEATH senere i maj. Det kræver tilmelding til anne(at)bora-bora.dk (begrænsede pladser).

PROGRAM

29. april:
Øst for Paradis:
10.00-12.30 Dansefilm: Gravity (DE), FLIP (FI), Satellit (DK) og Valtari (SE/IS/UK), samt Billy Elliot (UK)

Store Torv:
14.30 N.A.R.G. – North Arena Rumble Game af Don*Gnu
15.00 Taking Space #3 af Esther Wrobel
16.00 N.A.R.G. – North Arena Rumble Game af Don*Gnu
16.30 Taking Space #3 af Esther Wrobel
17.00 N.A.R.G. – North Arena Rumble Game af Don*Gnu
14.00-18.00 LightStones og Dansefilm

30. april:
16.00 Fanclub Workshop om at skabe en danseforestilling

Danmarkspremiere og forårsfest!

USUALLY BEAUTY FAILS

usuallybeautyfails_500

Knivskarp canadisk dans blandet med rå livekoncert – plus Bora Boras forårsfest

Årets store internationale performance på Bora Bora ligger i weekenden d. 10. og 11. maj og det vil ikke gå stille af sig. Frédérick Gravel fra Montréal blander live rockmusik med intens dans fyldt med seksuel energi. “Usually Beauty Fails” er en Danmarkspremiere og spiller kun i Aarhus.
Vi runder aftenen af med Bora Boras forårsfest, der foregår i vores festlige foyer HeadQuarters. Til dem, der har indløst billet til “Usually Beauty Fails”, vil der være en lille bid mad. DJs sørger for at holde dansen oppe i tempo til ud på natten.

Se video-trailer til USUALLY BEAUTY FAILS

 

Kort nyt

 

gravel-interview-400

* “It’s an art group, not a dance group.” Som opvarmning til Danmarkspremieren på “Usually Beauty Fails” kan du se et kort interview med Frédérick Gravel her.

* Don*Gnu har lavet to små videoer om tilblivelsen af deres super size balance board til “N.A.R.G. – North Arena Rumble Game”. Se den ene her og den anden der.