Recoil Performance Group

LIVING ROOM

Dans og videokunst kolliderer på smukkeste vis i Reumert-vinderen LIVING ROOM den 24. til 28. marts. Formidabelt, gåsehudsfremkaldende og magisk, skrev pressen.

“Der venter publikum en helt unik oplevelse. I LIVING ROOM reagerer videoscenografien på dansernes bevægelser. Den sætter rummet omkring dem i bevægelse og det hele begynder at ånde. Ja, gulvet forsvinder ligefrem,” fortæller Jesper de Neergaard.
Den illusion har blæst landets teateranmeldere bagover og de kalder forestillingen “en følelsesmæssig knockout af sjælden magi”. De fleste steder har de kvitteret med fem eller seks stjerner.

OBS! DigiArt Event!
Den 26. marts præsenterer vi DigiArt Event i samarbejde med Kunsthal Aarhus. Der er 50 billetter, som skal bestilles via Facebook-eventen. Arrangementet inkluderer “Systemics #3” rundvisning, forestillingen LIVING ROOM og møde med videoscenografen Jan Jongejan, der fortæller om LIVING ROOM og demonstrerer teknologien. Gå til Facebook-eventen her.


PRESSEN SKREV:

♥♥♥♥♥
“En følelsesmæssig knockout af sjælden magi.” – Monna Dithmer, Politiken

“…langt forbi kanten af kropslig og danseteknisk ydeevne; forbi spotlysets kant; forbi videoscenografiens kant; forbi scenegulvets kant; forbi al forventning. Det er formidabelt.” – Majbrit Hjelmsbo, Weekendavisen

✶✶✶✶✶✶
“..opslugende og gåsehudsfremkaldende.” – Madeleine Saunte, Kultunaut

“Tina Tarpgaards forestilling ’Living Room’ kaster tilskuerens sanser ud i en forunderlig fantasidans, mens verden går under.” – Anne Middelboe Christensen, Information

✶✶✶✶✶
“Det er en yderst vellykket interaktiv forestilling.” – Vibeke Wern, Berlingske

Om Living Room

 

KluBora Community på Facebook

klubora

I dag åbner vi for gruppen KluBora på Facebook. Den er et frit forum, hvor man kan møde andre danse- og kulturinteresserede, diskutere og debattere kulturlivet i Aarhus, og få inspiration til nye spændende oplevelser rundt om i byen.
Gå til gruppen her.

Det er IKKE et krav, at du er medlem af KluBora for at deltage i gruppen. Men du er naturligvis velkommen til at melde dig ind og få rabatter. Læs mere her.